سه‌شنبه, 1 خرداد 1397

عنوان : جشن نیمه شعبان و مراسم بزرگداشت مقام معلم در مركز همایشهای بین المللی آیت ا... هاشمی رفسنجانی (ره) برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۳

به گزارش روابط عمومی:

جشن بزرگ تجلیل از مقام استاد و بزرگداشت روز معلم، همزمان با میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، با حضور مسئولین و اساتید دانشگاه زابل و خانواده های محترم آنان در مرکز همایش های بین المللی آیت ا... هاشمی رفسنجانی (ره) برگزار شد. در این مراسم صمیمی، رئیس دانشگاه زابل ضمن خوشامدگویی به استادان و میهمانان حاضر، یاد و خاطره بنیان گذار کبیر انقلاب(ره) و شهیدان گلگون کفن راه اسلام را گرامی داشت و پس از ادای احترام به مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان سکان دار کشتی عظیم انقلاب در دنیای پرتلاطم امروز، تلاش های بی شمار آیت ا... هاشمی رفسنجانی یار دیرین حضرت امام و رهبری را در مسیر سازندگی و بالندگی کشور غیرقابل وصف عنوان نمود. وی در ادامه ضمن گرامیداشت شهادت آیت ا... مطهری و بزرگداشت مقام والای معلم، تقارن آن با میلاد فرخنده حضرت ولی عصر (عج) را تهنیت گفت و از پویایی و تلاش برای زمینه سازی جهت ایجاد تحولات جهانی و استقرار حکومت عدالت گستر و سعادت آفرین مهدی موعود، به عنوان رسالت بنیادین منتظران ظهور آن حضرت یاد کرد.

دکتر بهلولی با بیان روایتی از امام صادق(ع) که علم و دانش را دارای بیست و هفت حرف برمی شمارد که تا پیش از ظهور، تنها دو حرفش شناخته می شود اما در شکوفایی علمی پس از ظهور، 25 حرف دیگر آن نیز آشکار و منتشر میگردد؛ از تلاش برای بیان حقایق علمی و آزادی بیان در نقد مسائل علمی به عنوان جوهره تحولات حوزه علم و دانش یاد کرد که به صورت عام در حکومت حضرت مهدی تحقق پیدا خواهد نمود. وی رشد دین را نتیجه ی رشد دانش و رشد دانش را نیز مرهون ایثار و ازخودگذشتگی معلمان دانست و از خداوند متعال به عنوان اول معلم هستی که انسان را آفرید و او را سخن گفتن آموخت یاد کرد. وی انبیاء الهی را معلمان بشریت در بسط توحید و حرکت در مسیر انسانیت دانست که این وظیفه را از سوی خدا برای رساندن انسان به مقصد متعالی هستی که همان معرفت الهی است بر دوش کشیده اند و اکنون این استادان و معلمان اند که به تعبیر امام خمینی (ره) شغلشان شغل انبیاست و با تربیت نسل های آینده، در راه رشد و روشنگری انسان گام بر میدارند.

رئیس دانشگاه زابل افزود، داشتن عنوان معلمی به تنهایی کافی نیست بلکه بر تمامی ما معلمان فرض است که سلوک، ویژگی ها و معیارهای شایسته ی جایگاه معلمی را بازشناسیم و با خودارزیابی و تقویت ویژگی های فردی و معنوی، الگوهای شایسته ای برای آموزش صبر، اندیشیدن و ویژگی های نیکوی اخلاقی به متعلمین و دانشجویان خود باشیم. وی افزود با توجه به آمار بالای بیکاری و رواج خصایص نابه هنجار اخلاقی همچون دروغگویی و ریاکاری در جامعه، امروز وظیفه معلمان و اساتید برای تقویت علمی، عملی و اخلاقی نسل آینده، بسیار حساس و منحصربه فرد است و ابراز امیدواری کرد که معلمین با شناخت منزلت حقیقیِ جایگاه والای خود درعرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و تربیتی، با  پشتکار و پایداری مثال زدنی و به مدد شیوه های تربیتی صحیح و روزآمد، نسل آینده این سرزمین را برای عبور ازمشکلات، چالش ها و بن بست های فراروی بشر امروزین آماده کنند و آنها را به سوی مسیر موفقیت و سعادت رهنمون گردند.

دکتر بهلولی در پایان با اشاره به تلاش برای ترویج روند مثبت ماموریت گرایی در دانشگاه زابل که همسو با رسالت های جهانی و محلی و منطبق با سیاست های مطروحه از سوی وزارت علوم می باشد، از اساتید دانشگاه زابل خواست که با مشارکت پویا و پایا در هسته های پژوهشی و تخصصی تعریف شده، نقش بسیار پررنگی در گسترش مرزهای علم و کاربردی نمودن علوم تولیدی برای فعال سازی ظرفیت های منطقه و تاثیر بر جامعه، ایفا نمایند.

پیش از سخنان رئیس دانشگاه زابل، حجه الاسلام و المسلمین میری قلعه نو مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه زابل، ضمن تبریک اعیاد شریف ماه شعبان به ویژه میلاد باسعادت حضرت ولی عصر (عج) و گرامیداشت روز و مقام معلم، با بیان روایتی از پیامبر اسلام (ص) که مومنان آخرالزمان را برادران خود میخواند و توجه و تقیّد به دینداری در اخرالزمان  را جزء سخت‌ترین کارها می داند؛ عنوان نمود که امروزه، در هجوم فرقه ها و ادیان غیرواقعی، تشخیص مسیر حق از ناحق بسیار دشوار شده است و فضای غبارآلوده ی تبلیغات رسانه ای علیه اسلام، با تلاش برای جلوه نمایی ظواهر و دور کردن مردم از پیام و محتوای آیات الهی، چهره ای زمخت و پرخشونت از اسلام را به نمایش می کشد و حقایق کتمان ناپذیری چون معاد و ظهور منجی را تحریف میکند. وی با اشاره به کلام امام سجاد (ع) که می فرماید: خداوند آیات سوره توحید و آیات اولیه سوره حشر را برای مردمان آخرالزمان نازل فرموده است؛ عنوان نمود که مومنان آخرالزمان به دلیل عقل و بینش والایی که از آن برخوردارند اخوان پیامبر خوانده شده اند و در نهایت در این مبارزه حق و باطل، این مومنان و پرهیزگارانند که پیروز خواهند شد.

حجه الاسلام میری قلعه نو، پرورش فکری و رشد عقلیِ متعلمین و آموزش صبر و استقامت به آنان را از مهم ترین وظایف معلمان و اساتید برشمرد و بر پرهیز از حفظ محوری و تلاش برای افزایش درک و شعور شاگردان تاکید کرد. وی در رابطه با صبر با نقل روایتی از پیامبر (ص) که صبر را بر سه قسم صبر بر مصیبت، صبر بر معصیت و صبر بر طاعت تقسیم نموده اند، با تعریف و بیان فضائل هریک از این انواع صبر، عنوان کرد که در مکتب الهی اسلام بهترین الگوها برای  غنی شدن اراده و استحکام آن در اختیار مومنان قرار داده شده است و بر ماست که با بهره گیری از این الگوهای شایسته و ارجمند ایمانمان را مستحکم  نموده و این امانت گرانقدر الهی که بر دوش داریم را به سلامت، به انقلاب گیتی گستر حضرت مهدی (عج) متصل گردانیم.

برگزاری مسابقه، اهدای جوایز و اجرای زنده موسیقی از دیگر برنامه های فرهنگی این جشن بود.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.