سه‌شنبه, 24 مهر 1397
نخستین جلسه شورای دانشگاه در سال جدید تحصیلی برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۲

به گزارش روابط عمومی:

نخستین جلسه شورای دانشگاه در سال تحصیلی جدید، با حضور دکتر بهلولی رئیس دانشگاه زابل، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای دانشکده‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد. در این جلسه رئیس دانشگاه با تأکید بر راهبردها و سیاست‌گذاری‌های دانشگاه، تلاشِ مضاعف و توام با همدلی و همکاری تمامی اعضای جامعه دانشگاهی را، جهت تسریع در دستیابی به اهداف موردنظر و شکوفا شدن توانمندی‌های دانشگاه خواستار شد.

دکتر بهلولی ارتقای توانمندی علمی کشور و همکاری اثربخش دستگاه‌های حاکمیتی و نهادهای دانشگاهی را ضامن اصلی بقای کشور و عاملی اساسی در ایجاد و افزایش امید و اطمینان در متن جامعه دانست و ارائه راهكار از سوي دانشگاه‌ها را منوط به بازشناسی و بازاندیشی مسائل و مشكلات جامعه عنوان کرد. وی نقش‌آفرینی مراکز علمی و رصد کارشناسانه مسائل جامعه را از کلیدی‌ترین عوامل نقش‌آفرین در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها برشمرد و با تأکید بر اهمیت توسعه ملی، بیان داشت که دشمنان با جنگ روانی سعی بر برقراری تشویش و ناامیدی مردم نسبت به آینده نهاده‌اند و بر ماست که با همگرایی و همدلی، از فرسایش سرمایه‌های اجتماعی کشور جلوگیری نموده و با تکیه‌بر مؤلفه‌های اساسی دانشگاهی یعنی دانش و نیروی انسانی، بر مدار تحول و توسعه کشور حرکت کنیم.

لزوم ارتقای آموزش‌های عمومی دانشجویان درزمینهٔ فن بیان، نگارش، کارآفرینی و مفاهیم زیست‌محیطی، آماده‌سازی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دانشجویان جهت ورود به بازار اشتغال، استفاده از توان تخصصی دانشگاه برای گسترش و حمایت از تولید داخلی، مهارت افزایی و تسهیل اعطای مأموریت پژوهشی به اساتید برای حضور در واحدهای تولیدی و صنعتی، لزوم برپایی مدرسه کسب‌وکار در قالب آموزش‌های آزاد، لزوم حذف کامل تقلب و سرقت علمی و برخورد جدی با متخلفان علمی، برنامه‌ریزی و مدیریت فعال جهت کاهش هزینه‌ها، بسترسازی جهت پویایی هرچه بیشتر جامعه دانشجویی، تأکید بر فعالیت هرچه بیشتر و اثربخش‌تر مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، لزوم اتخاذ رویکرد مدیریت مشارکتی با تکیه‌بر مشارکت گرایی و هماهنگی بیشتر در مسیر تحقق مأموریت‌های بنیادین دانشگاه از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود.

در پایان بر اساس دستور جلسه موارد مطروحه و گزارش‌های ارائه‌شده توسط اعضا جهت اتخاذ تصمیمات مقتضی با تأکید بر بایسته‌های توسعه‌ای دانشگاه موردبررسی و تصویب اعضا قرار گرفت.