سه‌شنبه, 26 تير 1397

عنوان : پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت شادروان خانم دكتر صدیقه لك زایی عضو هیئت علمی دانشگاه زابل
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۵

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پی درگذشت نابهنگام سرکار خانم دکتر صدیقه لک زایی پیام تسلیتی صادر نمود.

متن کامل پیام بدین شرح می‌باشد:

انالله و انا الیه راجعون

«ما از خداییم و به سویش بازمی‌گردیم»

هیچ‌کس را حَذر از سفر آخرت نیست، آن روز که قفسِ تنِ عزیزی، می‌شکند و روحِ بلندی به ابدیت بی‌کران می‌پیوندد، بازماندگان را جز صبر بر مشیت خداوندی، راهِ چاره نمی‌ماند.

با نهایت تأسف و تألم، مشیت و اراده خداوندی بر درگذشت نابهنگام همکار فرزانه‌مان سرکار خانم دکتر صدیقه لک زایی تعلق گرفت و این استاد اخلاق و معلم فرهیخته که عمر گران‌مایه اش را بر تربیت نسل جوان این آب‌وخاک نهاده بود، رهسپار سفر جاودانگی نمود و در جوار روح پاک برادر پرآوازه‌ی شهیدش سردار حاج حبیب لک زایی و همسر شهیدش حاج نعمت الله پیغان مآمن داد.

این‌جانب سوگوارانه و با قلبی آکنده از رنج، مراتب اندوه بی‌پایان خود را اعلام می‌دارم و درگذشت این استاد پارسا را، که با عشق و اخلاق در تعلیم و پرورش فکری و عقیدتی جوانان دانشجو و تدریس تعالیم الهی، خدمات ارزشمندی را به جامعه دانشگاهی سیستان عزیز ارائه نمود؛ به خانواده ارجمند، همکاران، دانشجویانِ تربیت‌یافته در مکتب ایشان و به‌تمامی دانشگاهیان قدرشناس تسلیت عرض می‌نمایم.

ان‌شاءالله خداوند کریم به کَرَمش، روح پاک این معلمِ از تبار ایثار و شهادت را غرق در رحمت و شادی و به بازماندگان معززشان بردباری و شکیبایی عنایت فرماید.

دکتر موسی بهلولی

رئیس دانشگاه زابل

97/3/5

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.