سه‌شنبه, 26 تير 1397

عنوان : پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۳/۱۳

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی سالگرد ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد را به عموم مردم ایران به‌ویژه جامعه دانشگاهی تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح می‌باشد:

«امام خمينى، يك حقيقت هميشه زنده است.»

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

چهاردهم غمگین خرداد، در تقویم جمهوری اسلامی ایران یادآور عروج غمبار آزادمردی از تبار صالحان و دودمان فرزانگان است که با اندیشه‌ی حق‌جو و بصیرتِ بی‌مانندش، بذر امید را در قلب و اندیشه‌ی مظلومین و ستم دیدگانِ قرن حاضر نشاند و با رهبری قیام جاودانه پانزدهم خرداد، به آزادگی و ستم‌ستیزی معنایی تازه بخشید.

امام خمینی (ره)، نجوای فروخفته مظلومین مسلمانِ جهان را، با فریادی رسا و روشنگرانه در گوش تاریخ طنین‌انداز کرد و در روشنای تابناکِ سپیده‌ی خداباوری؛ نور معرفت و بیداری را بر آسمان دل‌ها و اذهان تاباند، تا صحنه‌پرداز وقوع انقلابی شود که مایه ورترین و کامل‌ترین نمود و نشانش را وام‌دار اندیشه‌ی اوست.

این‌جانب سالگرد رحلت جان‌گداز بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در قیام خونین 15 خرداد 1342 را به جامعه دانشگاهی سیستان تسلیت عرض نموده و امید دارم که در سایه پشتکار و خودباوری، درراه پاسداری از آرمان‌ها و ترویج اهداف و اندیشه‌های متعالی امام بزرگوارمان بدانسان که می‌سزد و می‌برازد، گام برداریم و وارثان نیکویی برای خون شهیدان انقلاب و امانت الهی و ارزشمند آنان باشیم.

دکتر موسی بهلولی

رئیس دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.