دوشنبه, 26 آذر 1397
مقاله عضو هیئت‌علمی دانشگاه زابل در دومین همایش بین‌المللی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی رتبه اول را كسب نمود.
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل به نقل از دبیر علمی دومین همایش بین‌المللی «سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی»، درمجموع 283 مقاله از داخل و خارج کشور برای شرکت در بخش علمی پژوهشی این همایش دریافت و از آن میان تعداد 207 مقاله شایسته داوری تشخیص داده شدند که پس از دریافت نتایج داوری، 60 مقاله به‌صورت سخنرانی مورد پذیرش قرار گرفتند و درنهایت از میان سه مقاله منتخب به‌عنوان آثار برتر همایش، مقاله خانم دکتر بتول کیخا عضو هیئت‌علمی دانشگاه زابل موفق به کسب رتبه اول گردید.

دومین همایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، پس از سه روز برگزاری پنل‌ها و نشست‌های متعدد علمی، بعدازظهر دوشنبه ۲۱ آبان ماه 1397 با حضور جمع کثیری از اندیشمندان و صاحب‌نظران این حوزه و با معرفی آثار برتر در سالن همایش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کار خود خاتمه داد.