پنج‌شنبه, 2 اسفند 1397
برگزاری كارگاه های توانمند سازی، آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی در دانشگاه زابل
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۳

به گزارش روابط عمومی:

حجه الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیمی نماینده وزیر و مسئول هماهنگی هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و هماهنگ کننده هیئت های انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و تحقیقاتی کشور و هیئت همراه ایشان با حضور در دانشگاه زابل ضمن بازدید از امکانات، ظرفیت ها و توانمندی های این دانشگاه، طی جلساتی جداگانه «کارگاه توانمندسازی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات انتظامی» ویژه اعضای هیئت علمی و «کارگاه توانمندسازی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری» ویژه کارکنان را برگزار نمودند. طی این کارگاهها مباحث و دستور العمل های مربوط به قوانین و مقررات تخلفات اداری و انتظامی کارکنان و اساتید، مطرح و در خاتمه به سؤالات حاضرین پاسخ داده شد.