سه‌شنبه, 23 مرداد 1397

عنوان : ثبت‌نام عتبات دانشگاهیان آغاز شد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۰۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل به نقل از ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، حجت‌الاسلام والمسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز ثبت‌نام نوزدهمین مرحله اعزام دانشگاهیان از ۷ مرداد ماه در سایت لبیک خبر داد و گفت: متقاضیان تشرف به عتبات عالیات جهت ثبت‌نام می‌توانند از۷ لغایت ۱۴ مرداد به سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir مراجعه کنند. قرعه‌کشی نیز روز ۱۵ مرداد انجام و برگزیدگان از سایت لبیک اعلام می‌شوند.
وی افزود: اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از ۲۴ مرداد آغاز و تا۱ آبان ادامه دارد و در این مدت ۸۰۰۰ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور به صورت زمینی و هوایی به عتبات عالیات اعزام خواهند شد.
استادان، دانشجویان متاهل، دانشجویان دخترو پسر و کارمندان دانشگاه‌ها می‌توانند جهت ثبت نام و اعزام به عتبات عالیات اقدام کنند.

.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.