سه‌شنبه, 23 مرداد 1397

عنوان : پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن هفدهم مردادماه روز نکوداشت خبرنگار را به تمامی تلاشگران عرصه خبر و رسانه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی متن این پیام بدین شرح می باشد:

بسم ا... الرحمن الرحیم

سلام و درود خداوندی که با سوگند به قلم آن را عزتی ابدی و سرمدی بخشید، بر تلاشگران خستگی‌ناپذیر عرصه رسانه و خبر؛ بزرگ‌مردان و زنانِ صاحب‌قلم و حق‌طلبی که در طول تاریخ، چلچراغ آگاهی و اطلاع‌رسانی را برای کشف و نشر حقایق برافروخته‌اند و همواره بر رسالت خویش برای فزونی آگاهی عمومی، روشنگری، اصلاح امور و رفع ظلم وفادار مانده‌اند.

خبرنگاری حرفه‌ای ارزشمند، شرافتمندانه و بسی دشوار است به‌ویژه آنگاه‌که واژه‌ها در خدمت بیان حق درمی‌آید و روایت حقیقت و جریان آزاد اطلاعات، با منافع قدرتمندان و زورگویان عالم در تضاد و تقابل قرار می‌گیرد. در جامعه‌ای که خبرنگار حرمت و رسالت مقدس قلم را پاس بدارد و بی‌دغدغه نشر حقایق نماید، ندای حق‌طلبی‌اش سیلی از وجدان‌های بیدار به راه خواهد انداخت، که بساط بی‌عدالتی، فساد، رشوه و رانت را درهم می پیچد.

این‌جانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای خبرنگار که با بذل جان به شرافت این حرفه مقدس اعتباری فزون‌تر بخشیدند و به‌ویژه خبرنگار مدافع حرم، شهید حاج محسن خزائی فرزند برومند سیستان زمین؛ هفدهم مردادماه روز نکوداشت خبرنگار را به همه‌ی تلاشگران  و راویان راست‌گفتار و نیک پندار خبر و رسانه تبریک عرض می‌کنم.

ازآنجاکه رشد و ارتقای کمی و کیفی دانشگاه زابل و حرکت در راستای تحقق اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به همت و همکاری خبرنگارانِ تلاشگرِ سیستان، به اطلاع جامعه رسانده می‌شود؛ جا دارد سپاس ویژه‌ای از خبرنگاران عزیزی داشته باشم که در عرصه نشر اخبار علمی و دانشگاهی فعال بوده‌اند و با پوشش اخبار، همایش‌ها و برنامه‌های این دانشگاه، در تلاش‌اند تا اطلاعات علمی را به مردمی برسانند که شایسته دانایی و صاحب آگاهی‌اند.

دکتر موسی بهلولی

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.