سه‌شنبه, 31 ارديبهشت 1398
طی بیست و ششمین همایش شیمی آلی ایران در دانشگاه زابل، شیمیدان برگزیده سال 97 كشور در شاخه ی شیمی آلی معرفی شد
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲

در حاشیه برپایی بیست و ششمین همایش شیمی آلی ایران که 21 اسفند ماه 97 در مرکز همایش های بین المللی حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی (ره) در دانشگاه زابل آغاز به کار نمود طی مراسمی شیمیدان برگزیده سال 97 کشور در گرایش شیمی آلی معرفی شد.

دکتر ایوب بازگیر، دانشیار دانشکده علوم شیمی و نفت دانشگاه شهید بهشتی به عنوان شیمیدان برگزیده سال 97 کشور در حوزه شیمی آلی معرفی شد و در مراسم افتتاحیه بیست وششمین همایش شیمی آلی ایران که از 21 الی 23 اسفندماه در دانشگاه زابل برگزار می‌شود از وی تقدیر به عمل آمد.

تا کنون بیش از 180 مقاله علمی با 3900 ارجاع  از این شیمیدان برجسته و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در مجلات معتبر به چاپ رسیده است و راهنمایی و مشاوره بیش از 30 دانش آموخته ارشد و دکتری را نیز بر عهده داشته است.