شنبه, 31 فروردين 1398
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شد
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

طی حکمی از سوی دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل، دکتر احسان رخشانی به سمت سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شد.

در متن حکم دکتر بهلولی خطاب به دکتر احسان رخشانی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده حضرتعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب می شوید.

امید است با توکل بر خدای سبحان و با بهره مندی از نظرات ارزشمند اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز، همت خویش را در انجام امور محوله براساس قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب و راهبردی دولت تدبیر و امید به کار گرفته و اهتمام ویژه ای در تحقق اهداف ذیل معمول نمایید.

1. نهادینه کردن و استقرار اخلاق علمی و پژوهشی در دانشگاه

2. سیاست گزاری در راستای ارتقای رتبه کشوری و جهانی دانشگاه

3. تلاش در جهت تحقق دانشگاه نسل سوم و جهت دهی پژوهش های دانشگاه در جهت رفع مشکلات منطقه

4. تلاش برای ایجاد و توسعه دیپلماسی علمی