سه‌شنبه, 31 ارديبهشت 1398
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت روز معلم
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۲

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز تجلیل از مقام والای معلم را گرامی داشت. به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد.

بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ

سلام و درود خدا بر معلمان، وارثان انبیاء، آموزندگان حکمت و دانش، تعلیم دهندگان بردباری و خردورزی، رهنمایان به حق طلبی و خداجویی و همه نیک کسانی که در تعالی بشر و تقویت روح خودباوری و ایمان خلق خدا همواره در تلاش و مجاهدت هستند.

این‌جانب ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مطهری (ره)، فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم را به‌تمامی معلمان و اساتید گرامی دانش‌گستر و فرهنگ‌آفرین ایران اسلامی تبریک عرض نموده و به مقام والای اساتید و همکاران ارجمندم در دانشگاه زابل ادای احترام می‌کنم و تلاش ارزنده شان در تعلیم و تربیت و گسترش دانش را ارج می‌نهم.

از درگاه خدای سبحان توفیق روزافزون برای همه تلاشگران و مجاهدان عرصه تعلیم و تربیت و طلب رحمت و غفران برای تمامی معلمانی دارم که در خاک آرمیده اند و روحشان آسمانی شده است.

دکتر موسی بهلولی

دوازدهم اردیبهشت ماه 1398