جمعه, 28 تير 1398
رئیس دانشگاه در نخستین جلسه شورا در سال جدید، بر لزوم خلق فرصت‌های درآمدزایی توسط دانشگاه زابل تأكید كرد
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۴

نخستین جلسه شورای دانشگاه در سال جدید، با حضور دکتر بهلولی رئیس دانشگاه زابل، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، معاونین، روسای دانشکده‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد. در این جلسه رئیس دانشگاه ضمن اشاره به شرایط اقتصادی سخت حاکم بر کشور در سال 98 که تأثیر آن متعاقباً در تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با دولت ازجمله دانشگاه‌ها نیز نمود خواهد یافت؛ بر لزوم ارائه راهکار و شناسایی راهبردهای متصور در جهت خلق فرصت‌های درآمدزایی توسط دانشگاه تأکید کرد و از مسئولین دانشگاه خواست که با برگزاری جلسات هم‌اندیشی به تفکیک هر دانشکده، تمامی مسیرها، بسترها و اقدامات ممکن در راستای مباحث درآمدزایی را بررسی نمایند. وی بیانات و ارشادات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب را فصل الخطابی بر تعیین مسیر و عملکرد تمامی دستگاه‌های کشور عنوان کرد و با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی همه‌جانبه توسط دانشگاه‌ها در ابعاد علمی- پژوهشی و اقتصادی؛ بررسی الزاماتِ دستیابی به اقتصاد دانش‌بنیان در قالب چارچوب‌های قانونی، جهت تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و کارایی شرکت‌های دانش‌بنیان کنونی را ضروری توصیف نمود و نقش دانشکده‌ها را در این زمینه بسیار پررنگ برشمرد.

دکتر بهلولی ضمن تأکید بر بهره‌گیری از ایده و اندیشه‌ی کارآمدِ اعضای هیات علمی جوان دانشگاه در بررسی و خلق فرصت‌های درآمدزایی، از تشکیل یک ستاد ویژه در این رابطه جهت بررسی و اتخاذ تصمیم در رابطه با گزارش‌های ارائه‌شده و پیشنهاد‌های مطروحه از سوی دانشکده‌ها خبر داد و آن را زمینه‌ساز ایجاد تحول در بهره‌گیری از فرصت‌ها و ظرفیت‌های پرشمار منطقه در راستای کسب درآمد برای دانشگاه عنوان کرد. وی از برگزاری موفق سه کنفرانس ملی و بین‌المللی در دوماهه‌ی اخیر، اختصاص 4 پروژه از 80 پروژه عمرانی افتتاح‌شده‌ی وزارت علوم به دانشگاه زابل و نیز استفاده از فرصت رسانه جهت بازتاب توانمندی‌های منطقه و فعالیت‌های دانشگاهِ اجتماعی و مردم مدار زابل از دریچه رسانه ملی که تحسین مسئولان وزارت متبوع را نیز در پی داشت، به عنوان دستاوردهای دانشگاه زابل در سال گذشته یاد کرد و از مسئولین دانشگاه خواست که در زمینه‌ی انعکاس فعالیت حوزه‌های تحت سرپرستی خویش به جامعه باهدفِ توسعه و تعمیق شناخت مردم از توانمندی‌های دانشگاه و فرصت‌های درآمدزایی در منطقه‌، بیشتر هدف گذاری نمایند.

برنامه‌ریزی و مدیریت فعال جهت کاهش هر چه بیشتر هزینه‌ها، تأکید بر فعالیت بیشتر و اثربخش‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به دانشگاه، تقویت بیش‌ازپیش جایگاه علم و پژوهش، جستجوی راهکارهای جدید و اثربخش در جذب پروژه‌های پژوهشی برای اعضای هیات علمی دانشگاه و لزوم اتخاذ رویکرد مدیریت مشارکتی در مسیر تحقق مأموریت‌های محوله از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود.