پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۵

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت، متن این پیام بدین شرح می‌باشد:

بسمه‌تعالی

رمضان، ماه هم‌نشینی با قرآن و بزمِ عارفانه‌ی بندگان به میزبانی آفریدگار سبحان است تا به زانوی ادب و عبودیت بر خوانِ گسترده‌ی سخاوت و رحمت لایزال الهی بنشینیم و توشه تقوی برگیریم و روان و اندیشه را به زلال ایمان، از زنگار هواهای نفسانی برهانیم.

اکنون‌که هلال نقره‌ای ماه شوال بر آسمان روشن رمضان پدیدار گشته و نگار فرخنده‌ی فطر، هنگامه‌ی پایان سرور عرفانی رمضان را خبر می‌دهد؛ ان‌شاءالله که به یمن مداومت بر ذکر پروردگار متعال، پارسايي و معرفت با جانمان آميخته و انوار دل‌آرای الهی با روانمان پیوسته گردد و برخورداری از مکتب انسان‌ساز رمضان قامتمان را به طلعت فاخر تقوا آراسته گرداند.

این‌جانب با آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی سفره‌نشینانِ یزدان در ماه مبارک رمضان، حلول ماه شوال و فرارسیدن عید خجسته فطر را به‌تمامی بیداردلان مسلمان به‌ویژه دانشگاهیان سیستان، صمیمانه شادباش گفته و از آستانِ جود و جبروت کبریایی حضرت حق، مزید توفیقات اهل ایمان را مسئلت می‌نمایم.

دکتر موسی بهلولی