يکشنبه, 24 شهريور 1398
انتصاب دو تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه زابل در«هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها»
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۱

دکتر فرزاد حسن پور عضو هیأت علمی دانشکده آب و خاک و دکتر محمودرضا ملایی‌نیا عضو هیأت علمی دانشکده دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه زابل توسط دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها به عنوان اعضای کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‌های هیدرولیکی هیأت مذکور منصوب شدند.

در بخشی از حکم رئیس هیأت ویژه آمده است: بنا به پیشنهاد رئیس محترم کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‌های هیدرولیکی و با توجه به سوابق علمی و اجرایی ارزنده شما به عنوان همکار هیأت مذکور منصوب می‌شوید.

روابط عمومی دانشگاه زابل، این انتصاب شایسته را که بیانگر تعهد و تخصص این بزرگواران می باشد تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سربلندی و پیروزی دارد.

گفتنی است در پی وقوع سیلاب در نقاط مختلف کشور، هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها به ریاست دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران تشکیل شده است که شاکله اصلی آن اعضای هیئت علمی متخصص دانشگاهی می‌باشند و این هیأت باید طی ۶ ماه نتیجه این گزارش ارائه نماید.