چهارشنبه, 1 آبان 1398
پیام رئیس دانشگاه زابل در گرامیداشت روز خبرنگار
 ۱۳۹۸/۰۵/۱۶

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن 17 مرداد روز خبرنگار را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

به نام او که به قلم و آنچه می‌نگارد قسم یاد نمود

خِرَد و اندیشه‌ی آدمی در پرتوی گوهرِ جهان‌افروز سخن، مجالِ تبرّز می‌یابد و به مددِ نیروی پایدارِ قلم، به کرانه‌های پویایی و جاودانگی پهلو می‌زند. حکایت اندیشه و قلم، حکایتی کهن است که با سوگندی آسمانی عزت ابدی یافته و تا همیشه، وظیفه ارج نهادن به آگاهی و دانایی را بر دوش می‌کشد. خبرنگاران متعهد و مستقل با قبول قلم در دستان خویش، رسالتی سنگین را می‌پذیرند و حقانیت قلم آنها را به پیشتازانِ طریقِ حق‌جویی و روشنگری بدل می‌سازد. اینان، با شجاعت، امانت‌داری و درک روشن از گوهر حقیقت، صادقانه آگاهی را برای افکار عمومی جامعه به ارمغان می‌آورند.

هفدهم مردادماه فرصتی مغتنم برای تجلیل از تلاشگران عرصة رسانه و خبر، به‌ویژه شهدای خبرنگار است که با خون خویش این حرفه مقدس را اعتباری فزون‌تر بخشیده و بر سپهر آگاهی، نقشی ماندگار به یادگار گذاشته‌اند. این‌جانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای خبرنگار به‌ویژه خبرنگار مدافع حرم، شهید حاج محسن خزائی، این بهانه‌ی نیکو را گرامی داشته و مراتب تقدیر و سپاس خالصانه خود را از تلاش خستگی‌ناپذیر جامعه شریف خبرنگاران ابراز می‌نمایم. دست همه طلایه‌داران جبهه قلم و انديشه را برای تعامل و همکاری‌ سازنده با مجموعة دانشگاه به گرمی می‌فشارم، چرا که قلم و نقد منصفانه‌ی اصحاب رسانه را دریچه‌ای به شناخت کاستی‌ها و گامی پویا در جهت پیشرفت و توسعه می‌پندارم. از درگاه خداوند متعال برای تمامی آنان که با پاسداشتِ حرمت قلم و آگاهی، حقایق زمانه‌ی خویش را با وجدان و پنداری بیدار، به تصویر می‌کشند، آرزوی توفیق و حرکت در مسیر حق و عدالت می نمایم.

دکتر موسی بهلولی