چهارشنبه, 1 آبان 1398
پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید خجسته قربان را به دانشگاهیان و مردم شریف سیستان تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه بدین شرح می‌باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

عید قربان، جشن شکوفایی ایمان و نماد سربلندی انسان در آزمونی ابراهیمی است که درس بزرگ انسانیت و والاترین جلوه‌ی عبودیت در پیشگاه حضرت حق  را به تصویر می‌کشد و به مؤمنان نهیب می‌زند که ردای ایمان بر دوش افکنند و با قدم نهادن در قربانگاهِ دل‌بستگی‌ها و خودمحوری‌ها، از حصارِ تنگِ نفس و تکبر و دنیا رهایی یافته و قلب و روان و اندیشه‌ی خویش را به پرتوی عبودیت و عشق لایزال الهی روشن گردانند.

قربان، ترجمانِ اشتیاق بندگی و اطاعت تمام از پروردگار هستی و روایتگرِ همدلی و وحدتِ امت پویا و بالنده‌ی اسلامی است که عدالت، آزادگی، پرهیزگاری، نیکی و پاک‌دامنی را فریاد می‌زنند و با بهره‌مندی از تعالیم انبیاء الهی، ابراهیم¬وار در مسیر تقرب و اطاعت از اوامر پروردگار گام برمی‌دارند.

این‌جانب به شکرانه‌ی فرارسیدن عید خجسته قربان، این روزِ گذشتن از خویشتن و تجلی کمالِ دلدادگی بندگانِ خودشکن را به عموم مسلمین به‌ویژه جامعه دانشگاهی سیستان تبریک عرض نموده و از درگاه پروردگار هستی، توفیق رستگاری در امتحان الهی و نعمتِ هدایت عرفانی و معنوی را برای همگان مسئلت می‌نمایم.

دکتر موسی بهلولی