يکشنبه, 24 شهريور 1398
پیام تبریك دكتر بهلولی به مناسبت بیستمین سالروز تأسیس دانشگاه زابل
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۵

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن بیستمین سالروز تأسیس دانشگاه زابل را گرامی داشت. متن این پیام به این شرح می‌باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

بیست و پنجم مردادماه، سالروز شروعی دوباره در سیستان است، از جنس خرد و اندیشه، به نام و فضیلت بزرگ «دانشگاه زابل»، که امروز در بیستمین سالگردش، به مدد الطاف بیکران پروردگار،  حمایت نظام مقدس جمهوری اسلامی، بهره‌مندی از پیشینه مستعد فرهنگی و اراده‌ی ‌استوار کارکنان، اساتید و مدیرانش، به خوبی توانسته قدرتِ دانش و خردورزی را در عبور از تنگناها و هموار کردن مسیر توسعه و پیشرفت منطقه به همگان اثبات نماید. در تمام این سال‌ها، دانشگاه با کنش‌های علمی و فرهنگی، آگاهی و مسئولیت‌شناسی را به شریان اندیشه‌ی مردم و اراده‌ی تصمیم‌سازان تزریق نموده و تلاش کرده متضمن‌  رشد و بالندگی جامعه خود باشد.

امروز، به‌واسطه‌ی اهتمام یکایک ارکان این نهاد بزرگ علمی و فرهنگی، توانسته‌ایم به توانمندی‌های خود عینیت بخشیده و آن را در مسیر درست علمی، آموزشی و فرهنگی نهادینه ‌سازیم. بلوغ علمی و اجتماعی دانشگاه، اکنون، نه‌تنها با تولید دانش و انجام پژوهش‌های کاربردی، بلکه توام با جریان آرمان‌گرایی و آرمان‌خواهی در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی، اصلاح الگوهای اشتغال و توسعه تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی متبلور شده و بر محور ارزش‌ها و باورهای نظام اسلامی، در مسیر رشد پرشتاب و دستیابی به جایگاه برتر علمی و فناوری قرار گرفته است. اینک با ورود به سومین دهه از تاریخچه خود، دانشگاه زابل تلاش می‌کند تا با ایفای نقشی راهبردی، مرکز تبلور اندیشه‌ها و بازوی توانای جامعه برای پیشرفت بوده و با استفاده‌ هدفمند از ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای به ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی، ریشه‌کنی فقر و بیکاری و خلق ارزش‌های اجتماعی، کمک کند.

این‌جانب بیستمین سالروز تأسیس دانشگاه زابل را به مردم شریف سیستان، اساتید محترم، کارکنان ارجمند، دانشجویان عزیز، دانش‌آموختگان گران‌قدر دانشگاه زابل و تمامی فرهیختگانی که در بذل تلاش صادقانه و متعهدانه‌ی خویش برای خدمت به جامعه علمی و دانشگاهی ایران عزیز اهتمام می‌ورزند، تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم تصویری که دانشگاه زابل از رشد و بالندگی علم و فرهنگ مبتنی بر شعائر اسلامی و نقش ارزشمند و جهادی خود در دفتر پرافتخار منطقه ثبت کرده است، برای جوانان و آینده‌سازان این مرز و بوم کهن، نویدبخش آینده‌ای درخشان و آینه‌ی روشنِ جنبش و رویش باشد.

عزت، سربلندی و توفیق یکایک زحمت کشان و دلسوزان نظام در سایه عنایات خداوند متعال مستدام باد.

دکتر موسی بهلولی

25 مرداد ماه 1398