يکشنبه, 24 شهريور 1398
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش میهن
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۶

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش میهن را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل می باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

آسمانِ کران‌ناپیدای تاریخ ایران‌زمین در درازنای روزگاران، ستاره‌های رخشان و درخشان پرشماری را به خود دیده، که به‌مانند آفتاب‌، بر دامنِ سیاهِ شبِ هجوم اهریمنان، پرتوی روشنایی‌ افکنده‌اند. آزادگان سرافراز، این نمادهای راستین صبر و استقامت، کهکشانی از همان ستاره‌های درخشان‌اند که بر آسمانِ شجاعت و دلاورمردی در آشیانِ سیمرغ، می‌درخشند. شرحِ ایثار، رشادت و پایمردی این جوان‌مردان  برای استقلال میهن و صیانت از آرمان‌های دین، مایه عزت و سرافرازی همیشگی ایرانیان بوده و خواهد بود.

اینجانب، تاریخ بیست و ششمِ پرافتخار مرداد را به یاد و خاطرة ورود ظفرمندِ راست‌قامتانی که صبورانه رنج اسارت و شکنجه رژیم غاصب بعث را بر تن و روان خویش تحمل نمودند و سربلند، عزت‌مند و آکنده از عطر شهیدان، پای بر خاک مقدس سرزمین شان نهادند؛ ارج می‌نهم و ضمن ادای احترام به تمامی رزمندگان اسلام و شهیدان آرام گرفته در جوار رحمت الهی، به مقام بلند جانبازان و آزادگان سرافراز میهن درود می فرستم. ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای جانبازان و آزادگان عزیز، دعا می کنم خداوند متعال به همه ما توفیق دهد تا در مسیر آرمان‌ها و اهداف امام راحل (ره)، شهدای والامقام و آزادگان و جانبازان دلاور ثابت قدم بمانیم و با بهره‌مندی اَکمل از منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، رسالت خود را در پاسداشت ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس، به شایستگی ادا نماییم.

دکتر موسی بهلولی

26مرداد ماه 1398