يکشنبه, 24 شهريور 1398
پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت عید غدیر خم
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر خم را به دانشگاهیان و مردم شریف سیستان تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

در هجدهم روز از ماه ذی الحجه در یکی از درخشان ترین روزهای عالم هستی، به امر خداوند سبحان و به دستِ مبارک والاترینِ عبد صالح خدا، خاتم پیامبران(ص) ردای ولایت و امامتِ مسلمانان را بر شانه های پرشکوه مولای متقیان امام علی (ع) افکنده شد، تا از زلالِ برکه ی پر برکت غدیر؛ شجره ی پاکیزه ی عترت و آموزهای قرآنی، شاداب شود؛ دینداری سر برآسمانِ کمال بساید و اتمامِ نعمت و برخورداری، پیشکشِ مردمان گیتی گردد.
اینجانب ضمن اهدای شادباش های صمیمانه به مناسبت فرارسیدن عید سترگ و خجسته غدیر به محضر تمامی مسلمانان به ویژه مردم و دانشگاهیان سیستان زمین، از رب جلیل توفیقِ الگوپذیری شایسته ازحکمت و بصیرت و شجاعت و صراحت و عدالت حضرت(ع) را در تمامی شئون فردی و اجتماعی بر خویش و همگان مسئلت دارم.
باشد که وفاداری به سیره و سلوک آن امام برگزیده، رایحه ی روحبخش و دل افزای ولایت را در قلب ها و اندیشه هامان متجلی سازد و طنینِ جاودانیِ ندای «من کنت مولاه فهذا علی مولاهِ» پیامبر بزرگ جهان(ص)، بصیرتِ هوشمندانه و باور مومنانه به این انتصاب فرخنده خداوندی را به تمامی انسان های جهان به شایستگی عطا نماید.

دکتر موسی بهلولی

29مرداد ماه 1398