يکشنبه, 24 شهريور 1398
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۸

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن ایام غمبار عاشورا و تاسوعای حسینی (ع) را به تمامی عاشقان و رهروان مکتب کربلا تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«انَّ الحُسین مِصباحُ الهُدی و سَفینة النّجاة»

عاشورا، پایدارترین و پرمایه ترین آزمونِ عدالت جویانه در فرهنگ اسلامی و تصویری شکوهمند از ایستادگی دادخواهانه در برابر بی‌تقوایی و ستمگری یزیدیان زمانه است که همچون باران، کویر شوره‌بسته‌ی دل‌ها و اندیشه‌ها را سیراب می‌سازد و پنجره‌های شجاعت و انسانیت را رو به آسمانِ ایمان، آزادگی و اندیشه ورزی می‌گشاید. مکتب جاودانه‌ای که کاروان غریب کربلا با گام نهادن در وادیِ مظلومیت و معنویت، برای آیندگان به میراث گذاشت؛ ارجی به بلندای تاریخ بشریت یافت و تا جهان باقی ست، شکوهمند و افتخارآفرین بر پیشانی زمانه نقش خواهد بست.

اکنون‌که باری دیگر افتخار میزبانی از ماه خون و قیام، این آشنای کهن یاد را یافته‌ایم و در رثای خون‌های جاری و جراحات مقدس عاشورائیان به سوگ نشسته‌ایم، بر ماست که این فرصت ارزشمند را پاس بداریم و با درک اندیشمندانه ی مکتب عاشورا و سلوکِ سرور و سالار شهیدان (ع) و یاران باوفایش، درس آزادگی، اخلاق و انسانیت را سرلوحه زندگانی خویش قرار دهیم.

این‌جانب فرارسیدن تاسوعا و عاشوراي حسيني (ع) را به عموم مسلمانان به‌ویژه جامعه دانشگاهی سیستان تسليت عرض می‌نمایم و امید دارم که خداوند سبحان به برکت این ایام مطهر، به همه ما توفیق درک حقیقت سترگ عاشورا و ادای احترام درخور به خون پاک شهیدان عظیم‌الشأن کربلا را عنایت فرماید.

دکتر موسی بهلولی

18 شهریور ماه 1398