چهارشنبه, 1 آبان 1398
برگزاری نشست هم اندیشی روسای دانشگاه زابل و دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی زابل
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۷

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در این نشست هم اندیشی مشترک که با حضور اعضای هیات رئیسه دو دانشگاه و با هدف همكاری و انتقال تجارب آموزشی و مديريتي در راستاي فعاليت ها و تعاملات متقابل برگزار شد؛ دانشگاه زابل را در زمره ی دانشگاههای نسل چهارم برشمرد که به عنوان دانشگاهی کنش گر و تحول گرا تلاش می کند تا با تاکید بر مهارت افزایی؛ توسعه منطقه و نیازهای آن را مورد توجه قرار داده و برای رفع چالش های موجود چاره سازی نماید. وی از برقراری تعاملات سازنده با دیگر دستگاهها و دانشگاهها به عنوان بستری جهت عمل به مسئولیت های اجتماعی دانشگاه یاد کرد و افزود: دانشگاه زابل بیش از 46 پروژه مشترک با پژوهشگرانی از کشورهای مختلف جهان داشته و با وجود دانشکده دامپزشکی به عنوان پتانسیلی قدرتمند برای برقراری زمینه های همکاری با دانشگاه علوم پزشکی، می توان از ظرفیتها و پتانسیل های موجود برای انجام پروژه های دوجانبه مبتنی بر رفع تقاضاهای منطقه ای در حوزه های کاربردی همچون بیماری های مشترک انسان و دام بهره گیری نمود. رئیس دانشگاه زابل با اشاره به اینکه هم افزایی و همگرایی با تکیه بر خردجمعی تنها راه برون رفت از شرایط پیچیده کنونی و خنثی سازی توطئه دشمنان خواهد بود گفت: مقاومت در برابر تحریم ها مستلزم مقابله با ضعف ها، بی تدبیری ها و کم کاری هایی است که سد راه توسعه و پیشرفت شده اند و ابراز امیدواری نمود با تکیه بر انسجام، مشارکت و استفاده حداکثری از خردجمعی بتوان تهدید تحریم های دشمنانه و ناعادلانه را به فرصتی برای بیداری و حماسه سازی بدل نمود.

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل نیز برگزاری این نشست مشترک ما بین دو قطب و بازوی اصلی آموزش و پژوهش در منطقه سیستان را به فال نیک گرفت و آن را نقطه آغازی بر گشایش باب همکاری و تعامل هرچه بیشتر دو دانشگاه در زمینه های آموزشی و پژوهشی و اجتماعی دانست. وی با برشمردن برخی مشکلات فیزیکی و ساختاری ریشه دار و مسبوق به سابقه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زابل که حاصل بی توجهی به ضروریات منتج از توسعه آتی دانشگاه در بدو تاسیس آن بوده افزود: عدم وجود زیرساخت های مناسب در حوزه های دانشجویی و اداری سبب شده تا این دانشگاه همدلی و تعامل دانشگاه زابل را طلب نموده و در صورت امکان بتواند از پتانسیل های فضایی و مکانی دانشگاه زابل برای مدیریت کوتاه و میان مدت مشکلات خود بهره ببرد. وی اضافه کرد: مسائل فرهنگی، رفاهی و اجتماعی مرتبط با دانشجویان مکمل ارتقای علم و گسترش آموزش می باشد که لازم است با ارائه راهکارهای مناسب در استفاده بهینه از امکانات، در رابطه با آن تصمیم گیری شود.

روسای دانشگاه زابل و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل ضمن تاکید بر قدرت و کارکرد ویژه ی رسانه های اجتماعی و فضاهای مجازی در غنا و افزایش بهره وری آموزشی در دانشگاهها؛ از فضای مجازی به عنوان عاملی که باید وحدت، انسجام و دستیابی به توسعه و پیشرفت را میسر گرداند و به عنوان پیشران توسعه فرهنگی کشور چاره جویی نماید یاد کردند و دروغ پردازی و تخریب مغرضانه را مغایر با اصول عقلانیت، مطالبه گری و عدالت اجتماعی برشمردند. در پایان این جلسه طرفین ضمن استماع نظرات و پیشنهادات متقابل، بر رعایت وفاق و لزوم همدلی و هم افزایی در شرایط جاری مملکت تاکید نمودند و مقرر شد که بررسی و چاره یابی جهت رفع مشکلات پیش روی دانشگاه علوم پزشکی در چارچوب ضوابط و مقررات حقوقی و قانونی دانشگاه زابل در دستور کار قرار گرفته و به فراخور موضوع طی جلساتی با حضور کارشناسان مربوطه به راههای رفع این چالش ها پرداخته شود.