چهارشنبه, 1 آبان 1398
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت روز ملی دامپزشكی
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۳

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی روز ملی دامپزشکی را گرامی داشت. به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی

چهاردهم مهرماه به‌عنوان روز ملی دامپزشکی، فرصت مغتنمی است تا عموم جامعه از گستره‌ی پردامنه‌ی خدمات، فعالیت‌ها و تلاش‌های بدنه‌ی دامپزشکی کشور در حوزه‌ی پیشگیری، مبارزه و درمانِ بیماری‌های مشترک انسان و دام که پیش‌نیاز حوزه‌ی سلامت و امنیت غذایی جوامع انسانی است؛ آگاهی یابند و اهمیت و ضرورت این حرفه‌ی کهن و شریف را بازشناسند و پاس بدارند.

این‌جانب روز ملی دامپزشکی را به‌تمامی تلاشگران جامعه دامپزشکی کشور که به‌حق از ارکان بنیادینِ تأمین بهداشت و سلامت مردم بوده و نقش ارزنده ای در امنیت غذایی و حفاظت از سرمایه های دامی کشور را دارند تبریک عرض نموده و برای یکایک این عزیزان به‌ویژه دانشجویان گران‌قدر و همکاران ارجمندم در دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل صحت، سلامت و توفیق روزافزون از درگاه خدای سبحان مسألت دارم.

دکتر موسی بهلولی