چهارشنبه, 1 آبان 1398
صرفه جویی و درآمدزایی به عنوان دو محور ضروری در جلسه شورای دانشگاه مطرح شد
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۳

جلسه شورای دانشگاه با حضور اعضاء در سالن شورای حوزه ریاست برگزار شد و طی آن در رابطه با موضوعات جاری و هدفگذاری های آتی دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در ابتدای این جلسه حجه الاسلام والمسلمین میری قلعه نو مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه زابل، طی سخنانی علامات و ویژگی هایی که انسان های مومن بدان آراسته اند را از منظر قرآن کریم و روایات ائمه اطهار برشمرد و با تلاوت آیاتی از سوره مبارکه مومنون، به بیان ملاک ها و معیارهای راهگشای الهی در سنجش خلوص و سلوک مومنان پرداخت. در ادامه دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل ضمن خوشآمدگویی به اعضای جدید شورای دانشگاه، ارائه طرح های اجرایی جهت دستیابی به صرفه جویی هرچه بیشتر و عرضه خدمات و درآمدزایی توسط مجموعه دانشگاه زابل را نیازمند همفکری و هم افزایی با تکیه بر خرد جمعی دانست و با اشاره به مشکلات مالی جدی دانشگاهها، ارائه پیشنهادات معتبر و دارای قابلیت اجرا جهت درآمدزایی های کلان و پربازده را ضروری توصیف کرد. وی ضمن تاکید بر لزوم ارائه گزارش های مستند مبتنی بر پارامترهایی همچون مدیریت نیروی انسانی، مطالعه رشته های همخوان و هماهنگ با نیاز های منطقه و میزان اقبال دانشجویان از رشته های موجود در دانشگاه افزود: با توجه به موانع و محدودیت های اشتغالِ فارغ التحصیلان دانشگاهی در بدنه ی دولت، ضروری است که تربیت و آموزش دانشجویان با برنامه ای دقیق و منسجم به گونه ای صورت پذیرد که زمینه ها و روشهای بروز استعداد و خلاقیت کاری افراد جهت اشتغال پذیری و فعالیت در بخش خصوصی با هدف افزایش ظرفیت های تولیدی کشور به آنان آموزش داده شود و بدین ترتیب گامی موثر برای رفع معضل اجتماعی، اقتصادی و جمعیتی "بیکاری" نیز برداشته شود.

رئیس دانشگاه زابل بر لزوم بازنگری در رشته های دانشگاهی با هدف ارتقای مهارت افزایی به عنوان يكی از وظايف و كاركردهای اساسی دانشگاه تاکید کرد و از روسای دانشکده ها خواست با مشورت اعضای هیات علمی، به پایش نیروی انسانی و چاره اندیشی کارشناسانه جهت شناسایی رشته های مرتبط با نیاز منطقه و منافع دانشگاه بپردازند و نتیجه را جهت تصمیم گیری نهایی به شورای دانشگاه ارائه دهند. وی مسئولیت پذیری و دغدغه مندی نسبت به حوزه مسئولیتی و وظایف مورد تصدی را از مهم ترین ارکان صلاحیت و اخلاق حرفه ای برشمرد و با تاکید بر ضرورت رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای حاکم بر محیط کار، ابراز امیدواری کرد دانشگاه زابل بتواند با تکیه بر حس مسئولیت، تعهد کامل و تلاش تمامی مجموعه خود راهپیمای موفقیت و راهگشای معضلات منطقه باشد.

در این جلسه روسای دانشکده های هنر و معماری و فنی و مهندسی به ارائه گزارش از وضعیت دانشکده های مربوطه پرداختند.