چهارشنبه, 1 آبان 1398
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۵

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را گرامی داشت. متن این پیام بدین شرح می‌باشد:

بسمه‌تعالی

«پاسداری از ارزش‌های اسلامی و انقلابی، بزرگ‌ترین وظیفه نیروی انتظامی است»

مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)

نیروهای جان‌برکف و تلاشگرِ انتظامی جمهوری اسلامی ایران، حماسه‌سازان حراست از آسایش جامعه و بازوان توانمند کشور در استقرار نظم، امنیت پایدار و سلامت اجتماعی هستند که توش و هوش و توان خویش را به‌تمامی، درراه حفظ و حراست از امنيت و آرامش كشور به کار بسته‌اند.

هفته نیروی انتظامی فرصت ارزشمندی است براي تجليل از ايثارگرانِ خستگی‌ناپذیر عرصه امنيت و اقتدار كشور که برخاسته از مردم، امین مردم و پاسدار آسایش مردم‌اند و مجالی مغتنم برای مرور زحمات این بزرگواران و آشنایی هرچه بیشتر با فعالیت‌ها و خدمات گسترده آنان را فراهم می‌سازد.

این‌جانب ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، با ادای احترام به یاد و خاطره شهدای گران‌قدر ناجا، مراتب سپاسگزاری خویش و جامعه دانشگاهی زابل را از تلاش مجدانه و نقش بایسته‌ی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌دارم و از درگاه ایزد منان، سعادت روزافزون و سرافرازي آنان درراه پاسداري از خون شهدای والامقام و پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در برقراري نظم و امنيت مردم را مسئلت می‌نمایم.

دکتر موسی بهلولی