چهارشنبه, 1 آبان 1398
سرپرست دفتر همكاری های علمی و بین المللی دانشگاه منصوب شد
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۷

طی حکمی از سوی دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل، دکتر سعیده ملکی به سمت سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه منصوب شد.

در متن حکم دکتر بهلولی خطاب به دکتر سعیده ملکی آمده است:

احتراماً، با عنایت به سیاست‌های جامع دولت تدبیر و امید و وزارت متبوع در ضرورت زمینه‌سازی حضور و نقش‌آفرینی هر چه بیشتر دانشگاه‌ها در عرصه‌های بین‌المللی، بنا به مراتب تعهد، تجربه و تخصص علمی جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاونت محترم پژوهشی و فناوری، ‌به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال، با اهتمام اکمل در انجام امورات محوله و در همکاری و هماهنگی با سایر واحدهای مرتبط در دانشگاه، در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه موفق و پیروز باشید.

توفیق جنابعالی را در رعایت اخلاق و اعتدال و اجرای برنامه‌های مصوب و راهبردی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال خواستارم.