چهارشنبه, 22 آبان 1398
نشست برنامه ریزی و هماهنگی ستاد اجرایی چهارمین یادواره شهدای دانشجویی استان در دانشگاه زابل برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۸/۰۷

چهارمین یادواره شهدای دانشجوی استان با محوریت بزرگداشت دو شهید شاخص دانشگاه زابل، شهدای والامقام حسابی مقدم و رنجوری مقدم، 22 آبان ماه سال جاری در دانشگاه زابل برگزار خواهد شد. به همین روی نخستین نشست برنامه ریزی، هماهنگی و تقسیم کار ستاد اجرایی این یادواره در تاریخ 4 آبان ماه 98، با حضور دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل، سرهنگ کیخا فرمانده بسیج دانشجویی استان و دیگر اعضای محترم ستاد اجرایی چهارمین یادواره شهدای دانشجویی استان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر موسی بهلولی ضمن تسلیت ایام دهه آخر ماه صفر، حیات و زندگی جامعه اسلامی را مرهون شکوهِ جاودانه ی شهیدانی دانست که واژگان بالنده و بایسته‌ی فرهنگ پربار اسلام و انقلابند و به سببِ نجواهایی که به تاسی از ائمه معصومین (ع)، با خداوند و گفتگوهایی که با مردم داشته اند؛ بار محتوایی غنی و ارجمندی را در مکتب الهی اسلام به دوش می‌کشند. وی ضمن تأکید بر جایگاه عظیم رشادت‌ها و دلاورمردی های شهدا در استقرار و استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از بازخوانی حماسه سازی‌های شهدا به عنوان یکی از مهم‌ترین رویکردهای مقابله با دسیسه‌های دشمنان انقلاب یاد کرد و فرموده ی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که زنده نگاه داشتن یاد شهدا را همتراز شهادت می دانند را فصل الخطابی برای لزوم درک هرچه بیشتر مکتب چشم نواز شهادت و مشارکت در برگزاری برنامه‌ها و کنگره‌هایی با محوریت شهدا برشمرد. رئیس دانشگاه زابل، تکریم و تعظیم مقام والای شهدا را یک وظیفه و ضرورت غیرقابل‌انکار و تکلیفی ضروری از جنس واجبات دانسته و بر همراهی و هم پایی تمامی مدیران و مسئولین ذیربط در برگزاری شایسته و بایسته‌ی چهارمین یادواره شهدای دانشجوی استان تأکید و ابراز امیدواری کرد در سایه ی برگزاری یادواره های شهدا و تقدیر از قهرمانان واقعی ارزش ها، یادآوری ارتباط با خدا و تاسی از ائمه، بیش از پیش برای جامعه و بویژه نسل جوان میسر گردد و جریان سازی مناسبی در عرصه دانشگاه و جامعه صورت پذیرد.

سرهنگ کیخا فرمانده بسیج دانشجویی استان نیز بابیان سابقه و پیشینه‌ی برگزاری یادواره شهدای دانشجوی استان، به بازگفت تجارب به‌ دست ‌آمده از برگزاری این یادواره در طی سال های گذشته پرداخت و عنوان کرد: ازآنجاکه استانی بودنِ سطح این یادواره بر میزان اهمیت آن می افزاید؛ لذا افتخار میزبانی این مراسم نیز تنها بر دوش دانشگاه زابل و بسیج دانشجویی نخواهد بود و مشارکت، حضور و حمایت همه جانبه ی تمامی مسئولان و مدیران استانی را می طلبد. وی با اشاره به اینکه ریاستِ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ستاد کنگره شهدای دانشجویی و ستاد شهید علم الهدی که وظیفه ی برگزاری و ساماندهی پیاده روی اربعین و اردوهای راهیان نور را بر عهده دارد؛ نقش بسیار مهمی در ایجاد هم افزایی و انسجام در برگزاری این برنامه ها داشته است افزود: در مسیر برپایی چهارمین یادواره شهدای دانشجوی استان؛ سپردن کارها به دانشجویان به عنوان ستاد اجرایی  و ایجاد فرصت و فضای بروز ایده‌های دانشجویی منجر به تقسیم کار بسیار ملوبی شده که زمان بندی و کیفیت انجام امور را نیز تسریع ساخته است. وی با اشاره به هزینه های مرتبط با برگزاری چهارمین یادواره شهدای دانشجویی استان، بر آغاز فاز عملیات تبلیغاتی از 14 آبان ماه تاکید کرد و با اشاره به روش های مختلف تبلیغات در سطح شهر و هزینه های برآورد شده؛ بسیج تمامی ارگان ها و ادارات شهری جهت فضاسازی درخور و شایسته ی شهرستان و دانشگاه زابل با محوریت یادواره را بسیار ضروری دانست.

در ادامه سایر اعضای ستاد نیز به ایراد نظرات خود پرداختند و ضمن تأکید بر لزوم برگزاری باشکوه یادواره، هریک هزینه و مسئولیت انجام بخشی از امور مربوط به مراسم را بر عهده گرفتند.