چهارشنبه, 22 آبان 1398
پیام رئیس دانشگاه زابل در بزرگداشت سیزدهم آبان ماه، روز ملی مبارزه با استكبار جهانی
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۲

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن سیزدهم آبان ماه روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسمه‌تعالی

«13 آبان نماد حضور نسل جوان در میدان و پیشگامی آن در صحنه است»

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

در حافظه تاریخی ملت قهرمان‌پرور ایران، سیزدهم آبان ماه، یادآور رویدادهای مهمی است که هریک نقشی در به ثمرنشستن نهضت بزرگ اسلامی ایران داشته‌اند؛ تبعید پرچم‌دار انقلاب به ترکیه (13 آبان 1343) قتل‌عام دانش آموزان انقلابی (13 آبان 1357) و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا (13 آبان 1358) در محتوی و هویت خود، دربردارنده‌ی آزادگی، ارزش‌مداری و مبارزه‌ی‌ ریشه‌دار ملت ایران علیه استکبار و خودکامگی می باشند و بسط و استقرار و استمرار انقلاب شکوهمند ایران را موجب شده اند.

پیام برخاسته از وقایع این روز بزرگِ تاریخی، چراغ روشنگر، فرا راه نسل حاضر و نسل‌های آینده می‌افروزد تا ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌ها و هجمه‌های مستکبران و لزوم هوشمندی نسل جوان در رویارویی با دسیسه‌ها و فتنه‌های هزاررنگ دشمنان را یادآور گردد و راهِ جدوجهد و جهاد برای آرمان‌خواهی و عزت و عدالت و ریشه برکنی ظلم که از دل مبارزه با خودکامگان استبدادگر گیتی می‌گذرد را، رهنمون گردد.

این‌جانب به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاه زابل، سیزدهم آبان ماه را گرامی می‌دارم و از تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان عزیز می‌خواهم که با بذلِ تلاش بی‌وقفه درراه علم‌اندوزی و دانش‌افزایی، پرچم استکبارستیزی را برافراشته نگاه‌دارند و با تکیه‌بر تعهد، کسب تخصص و دانش برخاسته از ایمان، مسیر مقدس امام راحل (ره) و شهدای راه استقلال و آزادی را در سایه‌سار تدابیر خردمندانه‌ی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) ادامه دهند. از درگاه خداوند متعال استمرار ایستادگی در مسیر حق و ثبات قدم درراه دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی را برای تمامی دانشگاهیان و دانشجویان گرامی مسئلت می‌نمایم.

دکتر موسی بهلولی