جمعه, 15 آذر 1398
فراخوان نهمین كنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با موضوع «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه‌های تحقق و ضمانت‌های اجرا»
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۳

نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با موضوع «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه‌های تحقق و ضمانت‌های اجرا» در روزهای 21 و 22 خردادماه 1399 با مشارکت دانشگاه تهران در سالن همایش های کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این کنفرانس با بهره‌گیری از تجارب جهانی و درس‌آموخته‌های اجرای اسناد پیشین کشور و بررسی روش‌های نوین و روزآمد اجرا و پایش سیاست‌ها و برنامه‌های رایج توسعه، الزامات، بایسته‌ها و دشواری‌های پیاده‌سازی الگو بررسی خواهد شد و راهکارهای تبدیل الگو به گفتمان و عزم ملی و مشارکت همگانی در فرآیند تحقق و نظام پایش و نظارت بر حسن اجرای آن مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است که شرایط ثبت نام و مشارکت در کنفرانس در وبگاه (conference.olgou.ir) درج شده است. آخرین مهلت دریافت مقالات 30 دی‌ماه 1398 می‌باشد.

مشاهده فراخوان کنفرانس

مشاهده شيوه‌نامه نگارش مقاله