جمعه, 15 آذر 1398
حضور جامعه دانشگاهی زابل در راهپیمایی باشكوه سیزدهم آبان ماه
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۳

در روز حماسی سیزده آبان، خانواده بزرگ دانشگاه زابل همگام و هم پای با مردم انقلابی و ولایت مدار سیستان، با حضور گسترده در راهپیمایی و سردادن شعار استکبارستیزی، در برابر ظلم و شرارتِ استکبار جهانی قامت افراشتند و ضمن اعلام بیزاری از هم‌داستانان ستم و استکبار، دیگربار با آرمان‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) پیمان تازه کردند و همدل و هم‌زبان، یکپارچگی ملی و اعتقادی خود را فریاد زدند.

سیزدهمین روز آبان ماه به‌عنوان روز ملی «مبارزه با استکبار جهانی»؛ نماد استکبارستیزی ملت ایران و یادبود گرامیداشت خاطره و خون پاک تمامی دانش‌آموزان و دانشجویان ایمان مدار و عدالت‌جویی است که با تسلیم‌ناپذیری، اقتدار، صلابت و مقاومت دربرابر زور و ظلم و تزویر پایمردی نمودند و این روز را به یکی از مهم‌ترین روزهای افتخار، ارجمندی و ایستادگی ایران اسلامی در رویارویی با ظلم بدل نمودند.

امسال راهپیمایی پرشکوه مردم ایران در سیزدهم آبان 98 با شعار "استکبارستیزی سرآغاز افول آمریکا"‌؛ صورت گرفت و با نمایش انسجام ملی و همدلی و نیز طنین انداز کردن فریاد آزادگی و ظلم ستیزی ملت قهرمان ایران در صحنه های بین المللی؛ پیام استکبارستیزی، عدالتخواهی و ایستادگی و مقاومت در برابر سیاست های مستبدانه مستکبرین را به گوش عالم رسانید.