چهارشنبه, 22 آبان 1398
نشست هم اندیشی مدیران و كارشناسان حراست ادارات و سازمان های منطقه سیستان با حضور رئیس حراست كل استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه زابل برگزار شد.
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۴

نشست هم‌اندیشی مدیران و کارشناسان حراست و ادارات و سازمان های منطقه سیستان با حضور دکتر حمیدی رئیس حراست کل استان سیستان و بلوچستان و هیات همراه و رئیس اداره اطلاعات شهرستان های زابل، زهک، هامون و نیمروز در مرکز همایش های بین المللی آیت ا... هاشمی رفسنجانی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست آقای ابراهیمی مدیر حراست دانشگاه زابل ضمن ادای احترام و خوشآمدگویی به میهمانان، در بخش نخست سخنان خود به ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد مدیریت حراست دانشگاه زابل طی سه سال گذشته پرداخت و افزود: مدیریت حراست دانشگاه زابل علاوه بر ایفای رسالت ذاتی خود در پیش بینی، پیشگیری و صیانت از جامعه دانشگاهی؛ اقدامات بسیاری با هدف ایجاد فضایی آرام، امن و بانشاط برای جامعه دانشگاهی و ایجاد انگیزه برای فعالیت بهتر و موثرتر انجام داده است و از ارتقای کمی و کیفی سیستم های حفاظتی و راه اندازی مرکز مانیتورینگ حراست، ساماندهی ورودی های دانشگاه، افزایش نیروهای فیزیکی و راه اندازی گشت خودرویی در مجتمع بقیه ا.. (عج)، نصب و بهره برداری از سیستم چکر در سایت جدید و قدیم و .... به عنوان بخشی از این اقدامات یاد نمود.

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل نیز در سخنانی از نیروهای توانمند حراست به عنوان حافظان امنیت فیزیکی و روانی در ادارات و مجموعه های دولتی یاد کرد و مجموعه وزارت اطلاعات و نمایندگان آن را مشاورانی امین برای مدیران دستگاهها و حائز جایگاهی ویژه برشمرد که به سبب عملکرد درست و برقراری ارتباط موثر با مجموعه های دولتی توانسته اند در سایه ی برقراری احساس امنیت، نقش بسیار مهمی در ایجاد تعامل، ارائه راهبرد، آینده نگری و پاسخگویی مناسب زیرمجموعه های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا نمایند. وی در ادامه در شرح مختصری به معرفی دانشگاه زابل و توانمندی ها و دستاوردهای بیست ساله ي آن به عنوان دانشگاهی اجتماعی و مسئولیت پذیر پرداخت و افزود: دانشگاه زابل از بدو تاسیس خود، انجام رسالت های محلی و منطقه ای را به موازات رسالت های جهانی در تولید دانش و گسترش مرزهای علم به پیش برده و تلاش نموده است تا با ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع چالش ها، بر زندگی و معیشت مردم منطقه تاثیر مفید و ماندگاری بگذارد. وی ضمن اشاره به بسترسازی های دانشگاه در حوزه پژوهشی و دستاوردهای علمی منتج از آن، بهره گیری از دانش متخصصین و علمای بین المللی در برخورد و رویارویی با چالش ها و معضلات منطقه ای را ضروری و برگرفته از هم افزایی و تکیه بر خرد جمعی توصیف کرد و گفت: برقراری مراودات موثر علمی و افزایش کمی و کیفی تولیدات دانش محور جز به مدد آشنایی به زبان بین المللی علم میسر نمی گردد.

رئیس دانشگاه زابل با اشاره به عدم وجود سرمایه گذاری های مولد جهت بهره جویی از مزیت ها و توانایی های بالقوه و درآمدزای بومی در سیستان افزود: دانشگاه زابل همواره تلاش نموده تا در بسیاری از حوزه های مرتبط با توانمندی های منطقه ای همچون گردشگری، زیتون، گیاهان دارویی و ... گام اول را بردارد و با الگوسازی و بسترسازی های اولیه، میل و رغبت سرمایه گذاران درون و برون منطقه ای را برای حضور در عرصه های پربازده در منطقه برانگیزاند و منافع متقابلی را برای جامعه و سرمایه گذاران فراهم آورد. دکتر بهلولی در پایان با تاکید دیگرباره بر اهتمام دانشگاه به ارتقای محیط پیرامون خود؛ از تلاش، مجاهدت و فعالیت ثمربخش نیروهای جان بر کف حراست و اطلاعات در تامین امنیت کشور، به عنوان بستر و زمینه ساز اصلی حرکت و فعالیت دیگر بخش های جامعه یاد کرد و آن را سبب ساز رونقِ اعتبار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در صحنه های بین المللی دانست که با همراهی جسارت و قدرت برخاسته از ایمان، ایران اسلامی را در دنیا عزتمند و سربلند گردانیده است.

دکتر حمیدی رئیس حراست کل استان سیستان و بلوچستان نیز در سخنان خویش ضمن گرامیداشت مناسبت ملی سیزدهم آبان ماه، از سفارت سابق آمریکا در تهران به عنوان مرکزی برای کنشگری اطلاعاتی و جاسوسی و از آنالیز مدارک و مطالعه ی تحلیل های اطلاعاتی به دست آمده از آن به عنوان یک بحث آموزشی در زمینه نگرش و کارکرد اطلاعات یاد نمود. وی با اشاره به این حقیقت که دشمنان از همان بدو انقلاب و تاسیس حکومت اسلامی، با تکیه بر تنوع بالای قومیتی و زبانی در ایران سعی بر بهره گیری از آن در جهت دامن زدن به منازعات قومی و مذهبی به عنوان راهکاری برای مقابله با نظام نهاده اند افزود: دشمن در حال حاضر نیز با بروزرسانی ابزارهای متدولوژیک، همان راهکنش ها و راهکارها را جهت مقابله دنبال می کند و تلاش دارد تا از طریق راهبردهایی همچون نفوذ در اقلیت های مذهبی و سندیکاهای کارگری، ایجاد اغتشاش در مراکز تحصیلی و آموزشی، بهره گیری از فضای مطبوعات و محمل های فرهنگی، نفوذ در رده های بالای نظام، تولید برنامه و محتوای رسانه ای، تاکید روی تحریم های اقتصادی و علمی و ... امنیت نظام را بر هم بزند. وی تمامی موارد ذکر شده را از جمله تحلیل های اطلاعاتی به دست آمده طی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ذکر کرد و گفت: باید در کتاب های درسی به این حقایق به عنوان شگردهای همیشگی دشمن در ضدیت با نظام و مردم، پرداخت و از این نکات برای تقویت امنیت نظام جمهوری اسلامی درس گرفت. رئیس حراست کل استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تمرکز و مطالعه ی دشمن همواره بر روی تسخیر و نفوذ از طریق روزنه ها و منافذ موجود متکی است؛ از نیروهای حراست به عنوان اولین خط مواجهه با پدیده های ضدامنیتی یادکرد و افزود: آنچه مهم است افکار است نه اشخاص و کنش های نرم افزاری نیز باید به فراخور اهمیت هر تشکیلات متفاوت باشند چنانچه در دانشگاهها این کنش های نرم افزاری اهمیت بسیار بیشتری نیز می یابند. وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه "وزارت اطلاعات تنها پیرو یک جناح است و آن جناح انقلاب می باشد" گفت: بر نیروهای حراست و وزارت اطلاعات فرض است که همواره انقلابی بمانند و انقلابی حرکت کنند و با تقویت قوای مهارتی و حرفه ای، وظیفه ذاتی خود را به بهترین نحو به انجام برسانند. وی در پایان از نگاه روشن بینانه و فرهیخته مدار ریاست دانشگاه زابل در تعامل با حراست تقدیر و بر لزوم نقش محوری دستگاههای امنیتی در سیاستگذاری ها تاکید نمود.

در این مراسم از پرسنل حراست دانشگاه زابل تقدیر به عمل آمد .