جمعه, 15 آذر 1398
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت پنجم آذرماه سالروز تشكیل بسیج مستضعفین
 ۱۳۹۸/۰۹/۰۴

دکتر موسی بهلولی، رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفین را گرامی داشت. متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسمه‌تعالی

بسیح لشکر مخلص خداست

حضرت امام خمینی (ره)

آغازین هفته از آذر ماه، موسم پی افکندن بنیادِ مردمی ترین نهاد جمهوری اسلامی ایران را یادآور می گردد که امروز به پشتوانه‌ی رشادت، حق باوری و حماسه سازی مردم خداجوی ایران، بالنده‌تر و پویاتر از هر زمان دیگری با نام نامیِ بسیج، به مظهر اتحاد و انسجام ملی ایرانیان بدل گشته و طلایه‌دار حفظ و پیشبرد اهداف متعالی انقلاب و معراج اندیشه‌های پاک اسلامی است.

صدور فرمان تشکیل بسیج مستضعفین در پنجم آذر ماه 58 توسط بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)،‌ تبلور عدالت خواهی و شور توام با شعور میلیون ها انسان با ایمان بود که با تاسی از ائمه اطهار (ع) و حرکت در مسیر ولایت، به مقابله با توطئه‌ها و فتنه‌های نظام سلطه و استکبار پرداختند و با مجاهدت های شگفت انگیز در عرصه ی مردمیاری و سازندگی، حافظ ارزش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در لحظه‌های حساس تاریخی برای رساندن آن به قله‌های افتخار و حماسه بوده اند.

این‌جانب هفته بسیج و سالروز تأسیس سازمان بالنده ی بسیج مستضعفین را به‌تمامی بسیجیان عرصه مجاهدت و حماسه سازی بویژه دانشجویان عزیز و اساتید گرانقدر تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از درگاه ایزدمنان سربلندی، افتخار و جلوه گری اندیشه ی بسیجی در تمامی حوزه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی را برای ملت بزرگوار و حماسه‌آفرین ایران خواستارم.

دکتر موسی بهلولی