جمعه, 15 آذر 1398
با حضور رئیس دانشگاه زابل، نشست هم‌اندیشی جهت برگزاری دوره‌های تبیین و آموزش منظومه فكری مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و برپایی ستاد گام دوم انقلاب برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۹/۰۶

نشست هم‌اندیشی با محوریت برگزاری دوره‌های تبیین و آموزش اندیشه‌ها و منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه زابل، با حضور هیات اعزامی از دفتر حفظ و نشر آثار معظم له، امام‌جمعه شهرستان زابل و رئیس دانشگاه زابل در محل دفتر امام‌جمعه در مصلی زابل برگزار شد و طی آن در رابطه با تشکیل و برپایی ستاد عملیاتی گام دوم انقلاب در شهرستان زابل با مسئولیت امام‌جمعه و مشارکت دانشگاه زابل، زیر نظر دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نیز تصمیم‌گیری صورت گرفت.

دکتر شهسواری از اعضای هیات اعزامی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، در سخنان خویش با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای تبیین و شناسایی اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در حوزه‌های علمیه شهرستان زابل، از هدفگزاری جهت برگزاری دوره‌های مذکور در دانشگاه زابل با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج دانشجویی، به‌منظور تحقق مشارکت فعال دانشجویان و دانشگاهیان  خبر داد و با تأکید بر این نکته که پس از طرح و اعلام بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) ضرورت دارد که جبهه انقلاب و دستگاه‌های کشور؛‌ توان، رویکرد و فعالیت خود را مبتنی بر محورهای ذکرشده در این بیانیه، برای حرکت در راستای اهداف انقلاب جهت‌دهی نمایند افزود: برپایی ستاد گام دوم انقلاب در شهرستان زابل زیر نظر امام‌جمعه و با حضور و مشارکت اعضای مختلف به‌ویژه با محوریت نقش دانشگاه در این زمینه، می‌تواند منجر به حصول هماهنگی در مجموعه اهداف و اقدامات مرتبط با بیانیه گام دوم چه در راستای تبیین و تعریف صحیح محتوای آن برای اقشار مختلف و چه در راستای بهره‌گیری از پشتوانه‌ی فکری دانشگاه در طراحی اقدامات عملی برای دستگاه‌های مختلف اجرایی استان جهت تحقق بخشی به توصیه‌ها و محورهای مندرج در آن گردد. وی ابراز امیدواری کرد نشست همفکری و هم‌اندیشی در این رابطه با حضور مسئولین دستگاه‌های مختلف فرهنگی و اجرایی و نیز نخبگان و تحصیل‌کردگان استان در دانشگاه زابل تشکیل شود و همفکری کارگروه‌های مختلف این ستاد منتج به تولید برنامه عمل برای دستگاه‌های مختلف اجرایی و فرهنگی شهرستان جهت تحقق اهداف و توصیه‌های بیانیه گام دوم انقلاب گردد. دکتر شهسواری برنامه‌ریزی جهت اجرا و برگزاری دوره‌های آموزشیِ تبیین و آموزش معارف انقلاب به دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه را در زمره‌ی یکی از اقدامات و خروجی‌های ستاد گام دوم انقلاب در شهرستان زابل در نظر گرفت و بر لزوم تعیین و بازشناسی رسالت‌های فردی و اجتماعی تمام اقشار جامعه در تحقق اهداف و شاخصه‌های بیانیه گام دوم انقلاب تأکید نمود.

حجه الاسلام والمسلمین کیخا امام‌جمعه شهرستان زابل بابیان این مطلب که بیانیه گام دوم انقلاب را می‌توان دایره المعارفی انقلابی برشمرد که در آن حتی تقدم و تأخر واژگان نیز با نکته‌سنجی ریزبینانه و درایتی داهیانه به‌کاررفته است؛ برپایی ستاد گام دوم انقلاب در شهرستان زابل و برگزاری دوره‌های تبیین و آموزش منظومه فکری مقام معظم رهبری را مکمل یکدیگر و در یک راستا خواند و ضمن استقبال تمام‌قد از اجرایی نمودن آن؛ به بیان شرحی از اقدامات و هدف گزاری های دفتر امام‌جمعه در جهت آشنا سازی نسل جوان منطقه به‌ویژه دانش آموزان و دانشجویان با کلیات بیانیه گام دوم پرداخت و افزود: تشکیل ستاد گام دوم انقلاب امری ضروری است و تبیین، تفسیر و شناساندن منظومه فکری فاخر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) آن‌گونه که باید؛ تنها با همفکری و مشارکت همه‌جانبه‌ی متخصصین مختلف حوزه و دانشگاه می‌تواند میسر گردد.

دکتر بهلولی رئیس دانشگاه زابل نیز با اشاره به امکانات و بسترهای موجود در دانشگاه زابل در بحث آموزش، ضمن اعلام آمادگی و حمایت این دانشگاه از برگزاری دوره‌های آموزشی مذکور؛ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و راهکارها، راهبردها و الگوهای پایه‌ی مندرج در آن را، عصاره‌ی اندیشه‌ی توانمند و راهگشای رهبری دانست که قریب به سه دهه ملت و مملکت را در عبور از گذرگاه‌های سخت و بحرانی با موفقیت راهبری نموده است. وی ضمن تأکید بر لزوم گفتمان سازی بیانیه گام دوم در عرصه‌های مختلف اجتماع، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها در کاربردی نمودن آن را ضروری برشمرد و تأکید مقام معظم رهبری بر جهاد علمی و تلاش و پژوهش شبانه‌روزی را مبین نقش غیرقابل‌انکار دانشگاه‌ها در این عرصه دانست. رئیس دانشگاه زابل افزود: همچنان که بانگ اذان ادای فریضه الهی نماز را یادآور می‌گردد؛ تشکیل ستاد گام دوم انقلاب نیز می‌تواند به‌عنوان یک یادآور، اهمیت عملیاتی نمودن محورهای این بیانیه و تعریف وظایف شخصیت‌ها و حوزه‌های مختلف برای تحقق آن در جامعه را یادآور گردد. وی در پایان با اشاره به جایگاه دانشگاه‌ها به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین رکن‌ها و محورهای بیانیه گام دوم انقلاب؛ حمایت و پشتیبانی و مشارکت همه‌جانبه دانشگاه زابل در امر برگزاری دوره‌های آموزشی – تبیینی و نیز تصمیم سازی و حرکت به سمت اجرا و عملیاتی نمودن محورهای بیانیه را اعلام نمود.

حجه الاسلام والمسلمین مهران مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه زابل، نمایندگان بسیج اساتید دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل نیز در این نشست به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.