جمعه, 15 آذر 1398
دكتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حكمی، دكتر پیمان افراسیاب را به سمت سرپرست دانشگاه زابل منصوب كرد
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۰

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر افراسیاب آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه زابل منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با بهره مندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.
امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه اهتمام ورزید.
دکتر پیمان افراسیاب متولد سال ۱۳۴۶ بوده و هم اکنون دانشیار دانشگاه زابل است.وی دوره دکتری خود را در دانشگاه وین اتریش در رشته مهندسی آب گذرانده و تا کنون بالغ بر ۵۰ مقاله علمی، پژوهشی در مجلات علمی به چاپ رسانده است.
دکتر افراسیاب مسئولیت های متعددی از جمله ریاست دانشکده، رئیس مرکز کامپیوتر، دبیر هیئت اجرایی جذب و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه زابل را به عهده داشته است.
با توجه به اتمام دوره مدیریت دکتر موسی بهلولی رئیس سابق دانشگاه زابل، وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از خدمات وی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

ر. ب ۴۵/‏ ع. ع ۵۷