دوشنبه, 7 بهمن 1398
پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن نهم دی‌ماه روز «بصیرت و میثاق امّت با ولایت»
 ۱۳۹۸/۱۰/۰۸

دکتر افراسیاب سرپرست دانشگاه زابل، طی پیامی فرا رسیدن سالروز حماسه نهم دی‌ماه، روز «بصیرت و میثاق امّت با ولایت» را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی

چون در وادی تاریخمان به تأمل بنگریم درمی‌یابیم که در گذارِ دیرپای دهه‌ها و سده‌ها و هزاره‌های ایران، وحدت و یکپارچگی به‌عنوان منبعی نیروبخش و جاویدان، دست در کارِ بنیاد نهادن، برافراختن و آراستنِ بنای شکوهمند هویت این ملت داشته است؛ هویتی کهن و کارآمد که همچون دریایی خروشان پیوسته در حال جنبش و موج بر موج افکندن بوده و تهدیدها، آسیب‌ها و توطئه‌ها را چون تخته‌پاره‌هایی بی‌نشان، تسلیم بزرگی و عظمت بیکران خود نموده است.

نهم دی‌ماه، یکی از هزاران رویداد سرنوشت‌ساز و هویت‌بخش تاریخ معاصر این سرزمین است که به‌واسطه‌ی اعجازِ حضور وحدت‌آفرین و بصیرت مدار مردم، در یادِ تقویم‌ها ماند و راه به نهادها برد؛ غبار غفلت و فراموشی را از اهداف بنیادین انقلاب و انگیزه‌های معنوی و مردمی نهفته در آن زدود و به ترجمانِ روح‌نواز وحدت و بصیرت در تاریخ پر فراز و نشیب ایران اسلامی بدل گردید.

این‌جانب ضمن گرامیداشت فرارسیدن سالروز حماسه 9دی؛ از پروردگار سبحان برای جامعه دانشگاهی ایران، توفیق تلاش توأم با بصیرت جهت خدمت و صیانت از آرمان‌ها و ارزش‌های والای انقلاب و ولایت را مسألت می‌نمایم. باشد که با پيروي از منويات راهگشای مقام معظم رهبري (مدظله‌العالی) و در سایه‌ی اتحاد و آگاهی و همبستگی؛ زمينه تعالي علمی، فنی، پيشرفت و توسعه پايدار کشور بیش‌از پیش فراهم گردد و پایه‌های استوار عزت و اقتدار ايران در عرصه‌های بین‌المللی اعتبار و عینیتی درخور یابد.

دکتر پیمان افراسیاب

سرپرست دانشگاه