دوشنبه, 7 بهمن 1398
مراسم شكوهمند بزرگداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش با تجمع بزرگ دانشگاهیان دارالولایه سیستان، در دانشگاه زابل برگزار شد
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۵

همزمان با تشییع پیکر مطهر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در ایران؛ تجمع بزرگ دانشگاهیان دارالولایه سیستان در مراسم بزرگداشت آن شهید بلندمرتبه، با حضور حجه الاسلام و المسلمین کیخا امام جمعه زابل، دکتر افراسیاب، سرپرست دانشگاه زابل و جمع کثیری از مدیران، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های منطقه سیستان؛ پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد حضرت بقیه ا... الاعظم (عج) دانشگاه زابل برگزار شد.

در آغاز این مراسم حجه الاسلام والمسلمین مهران مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه زابل؛ زبان را از بیان جلوه های عظمت و جایگاه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی قاصر دانست و از او به عنوان افتخار ملی برای هر آنکه خون ایرانی را در رگ دارد و روح مقاومت را در جان می پروراند، یاد کرد و افزود: این رسم بزدلانه ی استکبار است که هرگاه توان رویارویی در خود نمی بیند با توسل به نیرنگ و تزویر، ناجوانمردانه از پشت خنجر می زند؛ اما فرزندان ولایت و تربیت‌یافتگان انقلاب، انتقام خون شهید سلیمانی را خواهند گرفت و به مستکبرین عالم درسی خواهند داد که هیچگاه از حافظه ی تاریخ پاک نگردد.

دکتر پیمان افراسیاب، سرپرست دانشگاه زابل نیز در سخنان خود گفت: تمام ایران در غمِ فقدان سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به سوگ نشسته و عزادار است. وی این شهید گرانقدر را مصداق بارز روایت "عاش سعیداً و مات سعیداً" برشمرد که با بذل جان در راه دفاع از عزت، امنیت و منافع ملی سرزمینش،مجاهدت نمود و سعادتمند از این جهان فانی گذشت؛ عمقِ اندوه و تاثر ناشی از فقدان این شهید، هر چند بسیار عظیم و گسترده است، اما پیوند و همسویی مردم را ورای هر مرزبندی و گرایش سیاسی، دینی و حتی ملیتی در پی داشته است. سرپرست دانشگاه زابل در پایان سخنان خود افزود: از همین تاریخ، بزرگترین نماد فرهنگی و سازه ای دانشگاه یعنی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه به نام جاودانه‌ی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مزین می‌گردد تا خاطره پرعظمت آن شهید والامقام، در تاریخچه علمی و فرهنگی این خطه ولایت‌مدار و شهیدپرور به یادگار بماند و متبلور گردد.

حجه الاسلام والمسلمین کیخا امام جمعه شهرستان زابل نیز ضمن برشمردن اوصاف و جایگاه والای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، او را عبد صالح خداوند دانست که سالها ملتمسِ مستمر جام شهادت از بارگاه پروردگار بود و سرانجام نیز با بدنی قطعه قطعه، تلخی هجران را با شیرینی وصال پایان داد و شهادتش عاملی شد که خفتگان بیدار شوند و غافلان بصیرت یابند. وی با تاکید بر این حقیقت که منظومه فکری امامین انقلاب، اسلام را از کتاب ها و محراب ها به میدان زندگی انسان ها آورد و آن را در عصر حاضر احیا نمود؛ بزرگانی همچون شهیدان سلیمانی، کاظمی، میرحسینی و بسیاری دیگر را، رویش های این منظومه عظیم فکری برشمرد و افزود: شهادت سردار سپهبد سلیمانی سرآغاز اوج گیری جبهه ی مقاومت است. او گام دوم انقلاب را با خون خود برداشت و اکنون نوبت ماست که عَلَم را از عَلَمدار تحویل بگیریم و تا تحقق «انتقام» خون پاک شهید حاج قاسم سلیمانی، که همان اخراج آمریکا از منطقه و حذف صهیونیسم از صحنه جهان می باشد؛ از تکثیر و عملیاتی کردن تفکر وی غفلت نورزیم.

روایت‌گری سرهنگ علی کیخا رئیس بسیج دانشجویی استان، از اندیشه و منش و زندگانی سردار سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی، قرائت بیانیه بسیج اساتید دانشگاه های منطقه سیستان در محکومیت اقدام تروریستی استکبار جهانی در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و حضور بر مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه زابل از دیگر برنامه های این مراسم بود.