چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۳
پیام تسلیت مشترك سرپرست دانشگاه زابل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه در پی شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

دکتر پیمان افراسیاب سرپرست دانشگاه و حجه الاسلام والمسلمین مهران مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه، با صدور پیامی مشترک عروج آسمانی سردار سپهبد، شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سرافراز نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت و تعزیت گفتند. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

کلام الهی، آیه 111 سوره مبارکه توبه

عزت و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلاورمردان جاویدنامی است که با دل بریدن از غبار تعلقات دنیا، به دعوت‌گاه یار شتافتند و صفحات صیقل یافتة دفتر هستی خویش را به مشقِ عشق و خدمت و ایثار جلوه‌ای پر نقش و نگار بخشیدند. سردارسپهبد، شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده پرافتخار نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرزند دلیر ایران و از جرگه کهنه سرداران آزادمرد این سرزمین بود که بارها در آفندهای گوناگون، پنجه در پنجه ی دیوسیرتان زمان افکند و تار و پود دشمنان زبون را در هم پیچید. نام سردار سپهبد سلیمانی، به عنوان قدرت‌مندترین نظامی خاورمیانه، همواره لرزه بر پیکر دشمنان می‌افکند و زهره از چشم جنگ افروزان می گرفت؛ دریغا، که به تزویر و ترور وحشیانه استکبار جهانی، سایه‌ی وجود و حلاوت حضورِ آن استوانه ی استکبار ستیزی و عدالت‌خواهی از سر مظلومان و ستم‌دیدگان رخت بربست.

اینجانبان، شهادت سردار دلاور اسلام حاج قاسم سلیمانی را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی)، ملت همیشه قهرمان ایران، خانواده ارجمند و هم رزمان گرانقدر ایشان تسلیت عرض می نماییم؛ در برابر عظمتِ شجاعت و از خودگذشتگی آن شهید والامقام و دشمن شكن سر تعظیم فرود می آوریم و یقین داریم که خاطره ی آن الگوی بارز شجاعت و ایمان و ایثار هیچ گاه از خاطر تاریخ این سرزمین زدوده نخواهد شد و راهنمای نسل های امروز و فردای كشور در راه مبارزه با باطل خواهد ماند.

دکتر پیمان افراسیاب                                                                حجه الاسلام والمسلمین محمد علی مهران

سرپرست دانشگاه زابل                                                 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زابل