چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
ارسال كمك‌های اهدایی دانشگاه زابل به مناطق سیل‌زده جنوب استان سیستان و بلوچستان

با هدف کمک‌رسانی و تأمین بخشی از نیازهای اولیه‌ی مردم آسیب‌دیده از سیل در جنوب استان، کاروان حامل کمک‌های اهدایی دانشگاه زابل شامل پتو، انواع کنسرو، آب‌معدنی، برنج، روغن و دیگر اقلام ضروری جهت توزیع به مناطق سیل‌زده جنوب استان ارسال شد.

دکتر علی افشاری مقدم مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل، محموله‌ی اهدایی را به ارزش بالغ‌ بر پانصد میلیون ریال و شامل کمک‌های نقدی و غیر نقدی اهداشده توسط اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه زابل و نیز خیرین توصیف کرد که با همت و پیگیری شورای صنفی رفاهی و خادمین دانشجویی دانشگاه زابل جمع‌آوری و توسط یک دستگاه اتوبوس به مناطق خسارت‌دیده از سیل استان ارسال گردیده است.

در هفته های اخیر بارش باران‌های سیل‌آسا در جنوب استان، منجر به سرریز شدن آب از پشت سدها و جاری شدن سیلاب در این مناطق گردید که بنا بر خبرها تاکنون بالغ بر ۵۰۰ روستا و ۱۳ شهرستان را درگیر نموده است و با توجه به برودت هوا در این مناطق، تأمین اقلام ضروری و نیازهای اولیه خوراکی و پوشاکی در اولویت قرار دارد.