چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
آئین بزرگداشت چهل و یكمین فجر انقلاب شكوهمند اسلامی ایران در دانشگاه زابل برگزار شد

آئین بزرگداشت آغاز دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، با حضور دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، معاونین، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشگاه زابل در ساختمان ولایت برگزار شد.

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل ضمن بزرگداشت فرارسیدن ایام دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تغییر نگرش و سبک زندگی با هدف ایجاد برابری و هم‌ترازی طبقاتی را مهم‌ترین اصل و دستاورد انقلاب دانست و افزود: انقلاب اسلامی ایران مبدأ تغییر معادلات و تحولات سیاسی و ساختاری بی‌شماری در جغرافیای پیرامونی خود بوده است و بدیهی است که این اثرگذاری قدرتمند بدون فشار و هزینه میسر نمی‌گردد. وی از به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و متعاقب آن طرح ننگین آمریکا برای تسهیل حاکمیت و سلطه‌ی رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی بر خاورمیانه و نیز تنگناهای اقتصادی ناشی از تحریم و عدم امکان فروش نفت به ‌عنوان نمونه‌هایی از این فشارهای همه‌جانبه و هدفگذاری شده یادکرد و افزود در چنین شرایطی وظیفه‌ی ما به‌ عنوان یک نهاد علمی و دانشگاهی، علاوه بر تزریق امید به جوانان و صیانت از آن به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه‌ی نسل آینده؛ تغییر نگرش از یک جامعه‌ی مصرفی به یک جامعه‌ی درون‌زا و پربازده همراه با مدیریت عالمانه هزینه‌ها و بازنگری در دیدگاه‌های سنتی، برای انجام امور است.

دکتر افراسیاب با اشاره به بخشی از صحبتهای مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) مبنی بر اینکه "هر جا که قرار گرفته‌اید، همانجا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه کارها به شما متوجه است"، به عنوان یک وظیفه مهم، به تلاش و تمرکز علمی برای کاربردی ساختن دانایی در ایجاد تحول در جامعه و پرورش اندیشه و توانایی‌ها به یک رکن هدفمند و امیدوار به آینده اشاره کرد که بتوانند باری از دوش جامعه بردارند و خود منشأ تحول در محیط پیرامون گردند. وی در ادامه افزود: تنها با مدیریت مبتنی بر دانش¬محوری و کاهش هزینه‌ی توأم با بهبود بازدهی حاصله است که می‌توان اهداف انقلاب را در شرایط کنونی محقق نمود و این وظیفه خطیری است که بار آن بر دوش جامعه دانشگاهی کشور سنگینی می‌کند و نیازمند هدفگذاری، ارائه طریق و تلاش شبانه‌روزی می‌باشد.

در آغاز این مراسم، حجه الاسلام والمسلمین مهران مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه ضمن تبریک و گرامیداشت فرارسیدن چهل و یکمین عید انقلاب، جایگاه قدرتمند کشور را مدیون و مرهون باور صدیق و مجاهدت‌های بی‌دریغ حضرت امام (ره)، شهدای بزرگوار و تمامی بزرگانی توصیف کرد که با انجام وظیفه‌ی دینی، ملی و اجتماعی خویش، انقلاب اسلامی را به ثمر نشاندند و امروز نوبت ماست که به رسالت خود در قبال آن به‌ خوبی عمل نماییم. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، با تأکید بر لزوم شرکت پرشور مردم در انتخابات پیش رو و مقابله با القای یاس و ناامیدی در سطح جامعه، از انتخاب گزینه‌های اصلح و مثمرثمر برای کشور و انقلاب به‌ عنوان تکلیف یاد کرد و افزود: همان‌گونه که با رحلت بنیان‌گذار کبیر انقلاب (ره) راه و طریقش کماکان با هدایت و رهبری اندیشمندانه رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) با نهایت قدرت ادامه یافت؛ فقدان بزرگ مردانی همچون سردار شهید سلیمانی نیز برخلاف باور خام دشمنان نمی‌تواند این انقلاب را به تعطیلی بکشاند و مقاومت که به یک جریان قدرتمند فکری در منطقه تبدیل ‌شده است با قدرتی بسیار بیشتر از قبل به راه خود ادامه خواهد داد.