جمعه, 9 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
سرپرست معاونت پژوهشی دانشكده كشاورزی منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل با صدور حکمی، دکتر فرزاد باقرزاده کاسمانی را به سمت سرپرست معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر باقرزاده کاسمانی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزندة علمی و اجرایی، به موجب این حکم، با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی (موضوع پست شماره 15-(1) چارت تشکیلاتی مصوب دانشگاه) منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن شناخت و رعایت دقیق قوانین و مقررات، با به‌کارگیری همه ظرفیت‌های موجود، اهتمام لازم در جهت ایجاد، تقویت و نظارت بر اجرای صحیح فرایندهای قانونی و مؤثر مبتنی بر شفاف‌سازی، تسهیل و حمایت از کلیة فعالیت‌های پژوهشی، هم‌راستا با سیاست‌های کلان دانشگاه، معمول داشته و به‌ویژه با تمرکز بر موارد تعیین شده ، زمینة ارتقای جایگاه پژوهشی آن دانشکده در سطح ملی و بین‌المللی را فراهم آورید.

توفیق شما در انجام وظایف محوله به نحو اَحسن و اَکمل، را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

گفتنی است آقای دکتر باقرزاده، پیش از این در سمت مدیر گروه علوم دام مشغول به خدمت بوده و با توجه به سوابق پژوهشی و اجرایی، توسط ریاست دانشکده کشاورزی برای تصدی سمت معاونت پژوهشی پیشنهاد شده است.

V5.6.0.0