جمعه, 9 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن چهل و یكمین سالگرد پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ایران

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه طی پیامی فرارسیدن یوم‌ا... 22 بهمن و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه‌تعالی

«دهه‌ی فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و آن بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا کرده است.»

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

«بهمن» جلوه گاهِ خیزش و بیداری ملتی است که به شمعِ جان، چراغ خرد و فرهنگ هزاران ساله‌ی خود را پرفروغ نگاه داشتند، غبارِ تیره ی وابستگی از رخِ خورشید ظلمت آلودِ میهن ستردند و نغمه‌ی شیرین آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی را در گوش زمان به زمزمه سرودند. چهل و یکمین فجر انقلاب را در حالی بزرگ می‌داریم که چون همیشه باور داریم، پژواکِ بانگِ بلیغ و آرمان وثیقِ شهدای عالی‌قدر راه عزت و آزادگی، در آستانِ اذهانِ مردمِ این پهنه ی جاودان، به نکویی و رسایی بلند است و میراث برانِ این عطیه‌ی گران‌قدر الهی، وفادارانه بر سر پیمان نخست خود در مسیر جان‌فشانی برای دست‌یابی به فرازترین قله‌های اقتدار و صلح و آبادانی، استوارتر از همیشه ایستاده‌اند.

این‌جانب ضمن تبریک فرارسیدن چهل و یکمین یادمانِ پگاه روشن پیروزی، این نماد پُرابّهتِ ایستادگی در برابر دشمنان و مستکبران جهانی و منطقه ای و ادای احترام و تجدید میثاق با آرمان‌های والای بنیان‌گذار کبیر انقلاب (ره)، شهدای والامرتبه ی میهن اسلامی به‌ویژه فرزند دلاور و دشمن‌شکن ایران، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، از جامعه علمی و دانشورز کشور به‌ویژه خانواده‌ی بزرگ دانشگاه زابل دعوت می‌نمایم چون همیشه با عزمی پولادین و حضوری حماسه‌آفرین، برای بالندگی بیش ‌از پیش ارزش‌های نظام و انقلاب در لوای تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اهتمام ورزند و در سالروز جشن روشن آزادی و اربعین شهدای به خون خفته‌ی مقاومت و ولایتمداری، شكوه اعتماد ملي و اقتدار نظام اسلامي را در صفوف به‌هم‌پیوسته به رخ جهانيان بکشند و تسلیم‌ناپذیری و گردن فرازی خود در مقابل سردمداران گمراهی و ستم را رساتر از همیشه فریاد بزنند.

دکتر پیمان افراسیاب

21 بهمن ماه 98