جمعه, 9 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن میلاد فرخنده «حضرت فاطمه زهرا (س)» و بزرگداشت مقام والای «زن» و «روز مادر»

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل در پیامی، فرارسیدن فرخنده میلاد بزرگ بانوی عالم امکان، ماهتابِ فروزان آسمان پاک‌دامنی و عرفان، و الگوی جاودانه‌ی طریقِ عشق و ایمان «حضرت فاطمه زهرا (س)» و بزرگداشت مقام والای «زن» و «روز مادر» را به خانواده بزرگ دانشگاه زابل به ویژه بانوان گرامی فعال در عرصه دانشگاه، شادباش گفت. به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

«باسمه‌تعالی»

حضرت فاطمه زهرا (س)، بزرگ بانوی ملکوت و جبروت، مظهر عطوفتِ رحمانی و رأفتِ یزدانی است که سرّ خدا را از سبوی نبوت نوشید و نامش سرحلقه‌ی وصلِ معبود، قدمگاه وجودش سجده‌گاه عشق و رایحه دلنواز هستی اش‌، بشارت‌گر بهشت برین بر مومنان بود.

این‌جانب فرارسیدن میلاد فرخنده سرور بانوان جهان حضرت فاطمه زهرا (س) را به تمامی مومنان و محبان حضرتش به‌ویژه بانوان گرامی خانواده بزرگ دانشگاه زابل اعم از استاد، کارمند و دانشجو، شادباش عرض می‌نمایم. امیدوارم پروردگار رحمان به حرمت امروز که آذین بند قدوم کوثر قرآن است، خوشه‌چینی از خرمن وجود پربرکت بزرگ بانوی دو سرا، آن خورشیدِ فروزان وادی عفت و حیا و اسوه‌ی بی مثالِ صبر و تقوا را نصیب همگان گرداند.

دکتر پیمان افراسیاب

V5.6.0.0