چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه زابل در خصوص برگزاری كلاسها با عنایت به شیوع بیماری كرونا

عطف به نامه شماره 338598/و مورخ 7/12/1398 وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در مورد طرحها، برنامه‌ها و اقدامات دانشگاه‌ها در خصوص شیوع ویروس کرونا، و با عنایت به برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه در خصوص مدیریت پیشگیری از آلودگی به این ویروس، مقرر گردید تمامی کلاسهای آموزشی و کمک آموزشی تا پایان سال جاری به صورت الکترونیکی مطابق سرفصل دروس برگزار گردد.

لازم به ذکر است که نظام آموزشی الکترونیکی (LMS) در دانشگاه راه اندازی گردیده و اساتید محترم می توانند به منظور بارگذاری محتوای دروس و ارتباط با دانشجویان از طریق این سیستم با کارشناسان آموزشی دانشکده ها تماس حاصل نمایند. همچنین تمامی کلاسهای ارائه شده به صورت مجازی، بعد از اتمام تعطیلات نوروزی به جهت رفع اشکال، تکرار و در صورت لزوم کلاسهای جبرانی برگزار خواهد گردید.

به دلیل تعطیلی کلاسهای حضوری دانشجویان، تمامی کلاسهای سایت جدید و قدیم و همچنین آزمایشگاهها، خوابگاهها، سلف سرویس و کلیه سرویسهای بهداشتی دانشگاه ضد عفونی گردید.

فعالیتهای پژوهشی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تهیه و دفاع پروپوزال و برگزاری دفاعیه‌ها با رعایت اقدامات بهداشتی مرتبط با شیوع ویروس کرونا به شرط عدم استفاده از خوابگاه‌های عمومی و سلف سرویس امور دانشجویی دانشگاه بلامانع است.

مجددا تاکید می گردد، فعالیتهای پژوهشی، اداری و اجرایی اساتید و کارکنان دانشگاه در اسفندماه متوقف نخواهد بود.