يکشنبه, 17 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
سرپرست حوزه معاونت آموزشی دانشكده فنی و مهندسی منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل با صدور حکمی، دکتر علی معدن کن را به سمت سرپرست حوزه معاونت آموزشی دانشکده فنی و مهندسی منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر معدن کن آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تجربه و تعهد جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست حوزه معاونت آموزشی دانشکده فنی و مهندسی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکاء به قادر متعال، ضمن تداوم پایبندی به ارزش ها، اصول و مقررات جاری دانشگاه، همت خویش را بر انجام امور محوله، مبتنی بر برنامه های مصوب و راهبردی وزارت متبوع معطوف داشته و در تحقق اهداف تعیین شده اهتمام کامل مبذول فرمایید.

توفیق شما را در انجام وظایف محوله از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات دکتر حسینعلی رهدار در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.

V5.6.0.0