يکشنبه, 17 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
سرپرست امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل با صدور حکمی، دکتر حسینعلی رهدار را به سمت سرپرست امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر رهدار آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، تجربه و توانمندی علمی و اجرایی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت سرپرست امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و به کارگیری توانمندی‌های سازمانی منطبق بر قوانین و مقررات، ضمن در نظر داشتن صرفه و صلاح دانشگاه مبتنی بر دیدگاه علمی، در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه و تحقق سیاست‌های تدوین شده اهتمام احسن و اکمل داشته باشید.

توفیق شما را در انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات مهندس علی حیدری در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.

V5.6.0.0