دوشنبه, 13 مرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل با صدور حکمی، دکتر مجید علیپوراسکندانی را به سمت دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر علیپوراسکندانی آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و تجارب اجرایی ارزنده جنابعالی و با عنایت به موافقت هیات عالی جذب، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال،  ضمن رعایت دقیق قوانین و مقررات با برنامه‌ریزی مناسب زمینه استقرار نظام جامع و اصولی در فرایندهای مربوط به آن دبیرخانه با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه را فراهم نمایید. همچنین انتظار می‌رود با طراحی راهبردهای ویژه در جهت حفظ و تبیین ارزش‌های حرفه‌ای با هدف ارتقای توانمندی و جایگاه اعضای هیأت علمی دانشگاه تلاش و مساعی احسن و اکمل معمول فرمایید.

توفیق جنابعالی را در رعایت اخلاق و اعتدال و اجرای برنامه‌های راهبردی از خداوند متعال مسئلت می نمایم.