چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
اطلاعیه مهم: مجتمع آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی بقیه الله الاعظم(عج) دانشگاه زابل (چاه نیمه) تا اطلاع ثانوی تعطیل است

به استناد مصوبات شورای اطلاع رسانی استان و دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با «کرونا» در خصوص تعطیلی مراکز تجمعی و پر ازدحام، «مجتمع آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی بقیه الله الاعظم (عج) دانشگاه زابل» و تفرجگاه‌های وابسته به این دانشگاه در مجاورت چاه نیمه‌ها، تا اطلاع ثانوی تعطیل و از پذیرش کلیه افراد معذور می‌باشد. بدیهی است اجرای این «دستورالعمل مهم» در راستای قطع فعالیت‌های منجر به «همه‌گیری بیماری» و با هدف حفظ سلامت و آرامش روانی شهروندان صورت می‌گیرد.

بر همین اساس و با توجه به لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی در خصوص «خودمراقبتی» و «دگرمراقبتی» جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری، از عموم مراجعان موکداً درخواست می‌گردد: نسبت به رعایت دستورات و اطلاعیه‌های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و به‌ویژه «اجتناب از خروج غیر ضروری از منزل»، مجدانه اهتمام داشته باشند.

روابط عمومی دانشگاه زابل