سه‌شنبه, 17 تير 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
اطلاعیه تكمیلی شماره 1 واحد استعدادهای درخشان دانشگاه زابل

قابل توجه دانشجويان و دانش آموختگان ممتاز كارشناسي و کارشناسی ارشد متقاضي استفاده از تسهیلات آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال تحصیلی 1400- 1399

به اطلاع می رساند با توجه به راه اندازی سامانه پست الکترونیکی واحد استعدادهای درخشان دانشگاه در جهت تسهیل فرآیند پاسخ گویی، ثبت نام و عدم نیاز به مراجعات حضوری متقاضیان، مقتضی است که دانشجویان محترم واجد شرایط استفاده از تسهیلات آیین نامه پذیرش بدون آزمون مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، کلیه مدارک درخواستی را بصورت اسکن شده به سامانه پست الکترونیکی esteadad@uoz.ac.ir ارسال نمایند.

توضیحات:

•  لازم است کلیه مدارک اسکن شده در قالب یک فایل فشرده و بنام شخص دانشجو ایمیل گردد. در صورت ارسال تکی و ناقص مدارک، مسئولیت عدم بررسی پرونده بر عهده شخص دانشجو خواهد بود.
  •  مهلت ارسال مدارک مطابق اطلاعیه قبلی از تاریخ 25/12/1398 تا تاریخ25/02/1399می باشد.
  • متقاضیان علاوه بر ارسال اسکن مدارک از طریق پست الکترونیکی، می بایست اصل مدارک و فرم های تکمیل شده را تا تاریخ 25/02/1399 به آدرس زابل- کیلومتر 2 جاده بنجار- پردیس جدید دانشگاه زابل- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی – گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه زابل ارسال نمائید.
  •  علاقمندان برای کسب اطلاعات تکمیلی ودریافت فرم های ثبت نام به سایت دانشگاه زابل به آدرس www.uoz.ac.ir قسمت اطلاعیه ها مراجعه فرمایند.
  • جهت پاسخگویی به سوالات مستقیما با پست الکترونیکی واحد مکاتبه و یا با شماره تلفن 1232359-0543 تماس حاصل فرمایید.

مدارک مورد نیاز (بصورت اسکن شده)

1- تصویر کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی

2- تصویر عکس 4*3

3- تصویر رسید فیش بانکی (مطابق مندرجات اطلاعیه قبلی)

4- تصویر فرم های ثبت نام تکمیل شده ( فرم درخواست مقطع کارشناسی ارشد)، ( فرم درخواست دکتری تخصصی)

لازم به ذکر است که پذیرش نهایی متقاضیان براساس بررسی مدارک و سوابق تحصیلی صورت می گیرد و مدارک ناقص و یا ارسال شده بعد از تاریخ مذکور مورد بررسی و ارزیابی قرار نمی گیرد.

مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه زابل