سه‌شنبه, 17 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۱/۰۳
پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز بعثت پیامبر رحمت حضرت ختمی مرتبت (ص)

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن بیست و هفتم ماه رجب، مبعث پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص) را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

بیست و هفتم ماه رجب، هنگامه ی برگزیده شدن رحمت عالمیان و خاتم پیامبران، رسول رحمت، کرامت و ایمان، حضرت محمد مصطفی(ص) است. رخدادی بی نظیر در تاریخ بشریت که به یُمن و برکتِ آن، تکوین و تکمیل آیه های رسالت و ارزش های متعالی خلقت، ذهن و روح خفته ی بشر را به نور امید و معرفت روشن نمود و رهایی انسان از ظلماتِ جهل و گمراهی را با هدایت به راهِ تعالی، آزادگی و عقلانیت، میسر ساخت.

اینجانب فرا رسیدن مبعثِ آخرین برگزیده الهی و گل سرسبد بوستان هستى، حضرت محمد (ص) را به همه پیروان راستین آن حضرت در سرتاسر جهان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و توفیق جرعه نوشی از چشمه ی زلالِ معرفت و حقیقت آن گنجینه ی اسرار الهی را از درگاه خداوند متعال برای خود و همگان مسئلت دارم. امید که به برکت این روز فرخنده، خداوند منان همه ما را در سایه سار لطف و مرحمت بیکران خود قرار دهد و موهبت ارزشمند عافیت و سلامتی را به مردمان سرتاسر این کره خاکی عطا نماید.

دکتر پیمان افراسیاب