دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
اطلاعیه سامانه آموزش مجازی

پيرو تصميم هيئت محترم رئيسه دانشگاه در جهت استمرار فرایندهای آموزشی و در راستای رعايت الزامات ايمني و سلامت، با تلاش مدیریت فناوری دانشگاه، سامانه مديريت دروس LMS برای استفاده اساتيد محترم و دانشجويان گرامي راه اندازي شده است. كليه اعضاي محترم هيئت علمي جهت دسترسي به فضاي درسي اختصاص داده شده و بارگذاري اطلاعات (فايل هاي درسي و كمك آموزشي) مي توانند از آدرس مندرج و با استفاده از راهنمای دسترسی ذیل جهت ورود به سامانه استفاده نمايند.

آدرس سامانه: lms.uoz.ac.ir

نام كاربري: كدملي

رمز عبور: 1399@كدملي

دانشجويان گرامي مي توانند با «شماره دانشجويي بعنوان نام كاربري» و «كد ملي بعنوان رمز عبور» از اين سامانه استفاده نمايند. فایل‌های راهنما جهت استفاده از سامانه LMS دانشگاه، در صفحه اول سامانه به منظور بهره برداری اساتید و دانشجویان گرامی قرار گرفته است. در صورت بروز مشکل در ورود به سامانه یا دسترسی به محتوای الکترونیک، با ایمیل های زیر ارتباط برقرار کنید:

a.alizadeh@uoz.ac.ir

lms@uoz.ac.ir

امکانات سامانه LMS دانشگاه:

•  زبان (فارسی و انگلیسی)
  •  تعیین سطح دسترسی کاربران
  •  طبقه‌بندی و به اشتراک‌گذاری محتوا (فیلم، صوت، مستندات و غیره)
  •  امکان زمان‌بندی دسترسی و تهیه گزارش بازدید
  •  تالار گفتگو