چهارشنبه, 7 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
شماره جدید «خبرنامه آموزش عالی» (ویژه نامه مقابله با ویروس كرونا) از سوی روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد

شماره جدید «خبرنامه آموزش عالی» (ویژه نامه مقابله با ویروس کرونا) از سوی روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

مهم‌ترین مطالب این شماره خبرنامه شامل پرونده ویژه با موضوع‌های «پلاسما درمانی با پلاسمای افراد بهبود یافته» و «اهمیت انجام آزمایش‌های سرولوژیک کووید -۱۹»، گزارش ویژه «جایگزینی آموزش الکترونیکی به جای آموزش حضوری»، با گفتارها و نوشته‌هایی از دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دستاوردهای دانشگاه‌ها، پار‌ک‌های علم و فناوری و پژوهشگاه‌های کشور در راستای مقابله با ویروس کرونا با هماهنگی و مدیریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در چهاربخش مواد ضدعفونی، دستگاه‌های جانبی و مرتبط، تولید ماسک و کیت تشخیص تولید می‌باشد.

این خبرنامه از طریق لینک زیر قابل دسترسی است:

دریافت خبرنامه